reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A mnie dzisiejszy dzień dobija....:wściekła/y::szok::-(
Nie wiem czy ja juz mam @ czy to mi wrócił połóg po 4 dniach:baffled: Matkooo... !!

I jeszcze Sylwester. :nerd: Tak tak, Sylwester przed monitorem do 20tej a pozniej spac no bo przecież każdy "na fazie" to nawet sobie nie mogę na nic pozowolić :sorry2: więc dziś dzień jak codzień :-( Jak ja się źle przez to czuję:no:

Może za rok... :dry:

Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym 2010 Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

i chciałam się pochwalić że u nas podwójne świętowanie... bo obchodzimy z D jeszcze naszą rocznice :) ; )

Ostatnia edycja:
ja też uzależniona.. ale z braku neta to nie siedzę ostatnio niestety..
ale już nam skrzynkę wysłali więc idzie do przodu :D jeszcze z tyzień i wrócę do aktywności ;-) a mój D będzei narzekał... haha

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
miłość, pomyślność i spełnienie
wszystkich marzeń a gdy się one już
spełnia nich dorzuci garść nowych
marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziecie...

reklama
Do góry