reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witamy dudziakowa i bure !!!
ale tak sobie razem o nas przypomnialyscie :happy2:
Pozdrawiam goraco was i dzieciaczki
i czekam na wiecej wiesci

Jezu straszna ta historia z bliźniakami 3mam mocno za maluszka kciuki:-(
co do krztuszenia to normalnie dobrze że coś takiego napisałyście bo ja większość czasu sama z dzieckiem a panikara ze mnie straszna tak że dobrze wiedzieć:-( A CO DO ZLOTU TO WARSZAWKA MA FAJNIE:-):-):-):-) (A GDZIE RELACJA??? DLA KOLEŻANEK Z DALSZYCH OKOLIC??) ZRESZTĄ CHYBA JEST JESZCZE DUŻO WROCŁAWIANEK TO ONE TEŻ ZLOCIK SOBIE MOGĄ ZROBIĆ:-):-):-)
ja też z małopolski więc można coś pomyśleć , z tym że ja będe w PL dopiero w kwietniu

A ja się przestałam czuć, w ogóle się nie czuję:nerd:

Patrze w lusterko(niby 5kg do wagi startowej) a tam- piersi tóre mi wiszą:baffled:, rozstepów milion pięćset dwa dziewięćset :confused:, zwisająco-odsatający brzuch:sorry2:, blada twarz:zawstydzona/y:...

Zero pozytywów - same nagatywy. od porodu unikam przytulania i dostykania mnie przez B:zawstydzona/y: bo dziwnie się czuje z tym swoim ciałem...

CHociaż On mówi "ale masz fajną pupke:-), lepszą niż przed ciążą"to i tak jakoś wydaje mi się,że mowi to tylko od tak...:confused:

gdyby D mi nie mowil komplementow to juz w ogole chyba zamknela bym sie w szafie i nigdy z niej nie wyszla....:zawstydzona/y: nie moge na siebie patrzec:-( ale wiem, ze on mnie kocha mimo wszystko...nawet jak tone bede wazyc:-D

ajjj dziewczyny ja tez sie podle ze soba czuje.... gdyby nie photoshop to zdjec wogole bym sobie w swieta nie zrobila... (no ale nie mialam zadnego z synkiem od kiedy sie urodzil... wiec musialam)

z moich piersi zrobily sie dojce jak u krowy.... zero jakichkolwiek miesni czy jedrnosci... (mam rozmiar C) tylko dlatego ze z innego by sie wylaly (skora)

rozstepy wszedzie.... i kolejnych kg juz nie potrafie zrzucic.... :-( czekam az wkoncu bede mogla cwiczyc...

jak tylko znajde chwile to ide na solarium... moze jak sie troche opale to sie poczuje minimalnie lepiej.... chociaz watpie... :-(

juz nawet sexowna bielizna mnie nie pociesza...

mi tez waga stanela:dry: ale wzielam sie i od 2 dni robie brzuszki i ostra dieta!!!! schudne i koniec!!!! w ramach motywacji na lodowce ma zdiecie gdzie wzylam duuuuuuuzo mniej niz teraz...jak chce podjesc to na nie patrze i sobie mysle...przeciez chcesz tak znowu wygladac....jedzenie nie bedzie toba rzadzic......:-D

reklama
mi tez waga stanela:dry: ale wzielam sie i od 2 dni robie brzuszki i ostra dieta!!!! schudne i koniec!!!! w ramach motywacji na lodowce ma zdiecie gdzie wzylam duuuuuuuzo mniej niz teraz...jak chce podjesc to na nie patrze i sobie mysle...przeciez chcesz tak znowu wygladac....jedzenie nie bedzie toba rzadzic......:-D

chyba zrobie tak jak Ty bo jak widze zdjecie zrobione gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy (a juz wtedy mialam 5kg na plusie ktore chcialam zrzucic to az mi sie lzy cisna do oczu.... ) heh jeszcze test trzymam w kieszeni :-D:-D:-D:-D

4tc.jpg

Do góry