A CO DO ZLOTU TO WARSZAWKA MA FAJNIE:-):-):-):-) (A GDZIE RELACJA??? DLA KOLEŻANEK Z DALSZYCH OKOLIC??) ZRESZTĄ CHYBA JEST JESZCZE DUŻO WROCŁAWIANEK TO ONE TEŻ ZLOCIK SOBIE MOGĄ ZROBIĆ:-):-):-)
było trzecie spotkanie a jak nic nie wiem??? kiedy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A CO DO ZLOTU TO WARSZAWKA MA FAJNIE:-):-):-):-) (A GDZIE RELACJA??? DLA KOLEŻANEK Z DALSZYCH OKOLIC??) ZRESZTĄ CHYBA JEST JESZCZE DUŻO WROCŁAWIANEK TO ONE TEŻ ZLOCIK SOBIE MOGĄ ZROBIĆ:-):-):-)
ja też z małopolski więc można coś pomyśleć , z tym że ja będe w PL dopiero w kwietniuJezu straszna ta historia z bliźniakami 3mam mocno za maluszka kciuki:-(
co do krztuszenia to normalnie dobrze że coś takiego napisałyście bo ja większość czasu sama z dzieckiem a panikara ze mnie straszna tak że dobrze wiedzieć:-( A CO DO ZLOTU TO WARSZAWKA MA FAJNIE:-):-):-):-) (A GDZIE RELACJA??? DLA KOLEŻANEK Z DALSZYCH OKOLIC??) ZRESZTĄ CHYBA JEST JESZCZE DUŻO WROCŁAWIANEK TO ONE TEŻ ZLOCIK SOBIE MOGĄ ZROBIĆ:-):-):-)
mi tez waga stanela ale wzielam sie i od 2 dni robie brzuszki i ostra dieta!!!! schudne i koniec!!!! w ramach motywacji na lodowce ma zdiecie gdzie wzylam duuuuuuuzo mniej niz teraz...jak chce podjesc to na nie patrze i sobie mysle...przeciez chcesz tak znowu wygladac....jedzenie nie bedzie toba rzadzic......