reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

widzialam luuuzna tez urodzila juz :) na grudniowkach zappisana

4800 g szok !!
:szok: i sama urodziła????

Luuuzna zapisala sie do grudniowek i do listopadowek bo miala termin i na listopad i na grudzien. Jednak po "klotni" miedzy listopadowkami a grudniowkami zostala z nimi... przynajmniej tu juz nie zagladala.

A o Vill nie wiedzialam ze zapisala sie tez do grudniowek... Mysle ze napewno do nas i tak napisze :tak:;-)

A dziewczyny niech same wybieraja... nic na to nie poradzimy :-(
to już widze otwarta wojna:-)

reklama
same sie przeniesiemy, czy nas przeniosa?

Napisze z zapytaniem do bestyji albo innej moderatorki przydzielonej nam na poczatku powstania listopadowego forum ;-)

:no:
a to ja sie ostatnia dowiaduje o wojnie, no ze ja to przegapiłam :no::no::no: a teraz co? rozejm, pokoj czy dalej milczenie owiec
P.S. a to mysmy im cos zrobily czy one nam? :-D:-D:-D, mam nadzieje ze dalysmy im popalic :laugh2::laugh2::laugh2:

hormony, hormony i jeszcze raz hormony kochana, normalnie gorszy nawał hormonowy niz mleczny :laugh2::laugh2::laugh2:

wsumie to nie wiadomo o co poszlo.... ktos zle zinterpretowal czyjas wypowiedz i tak sie zrobil konflikt... naprawde lepiej do tego nei wracac... nie chce zeby znowu zrobil sie z tego powodu balagan na forum :tak:;-)

a z mojego wazenia dzis nici....zadzwonila, ze nie przyjdzie...dopiero w poniedzialek....ach.....ja sie mam z ta tutejsza sluzba zdrowia.....:confused2:

taaa... wiem co czujesz.... nie tylko Tobie odwoluja wizyty, zle okreslaja polozenie dziecka w brzusiu i nie chca pomoc kiedy cierpisz jak diabli:wściekła/y:

taaa... wiem co czujesz.... nie tylko Tobie odwoluja wizyty, zle okreslaja polozenie dziecka w brzusiu i nie chca pomoc kiedy cierpisz jak diabli:wściekła/y:
wkurzyla mnie tylko i tyle....zby chociaz powiedziala, ze przyjdzie jutro czycos a nie w pn...to prawie tydzien znowu....juz nie wspomne, ze powinna tu byc co tydzien, a ostatnio byla w zeszly pn to 2 tyg! a mala byla wazona tylko raz jak miala 12 dni:confused2: a dzis skonczyla 4 tydzien...a co jak by zle przybierala na wadze? i jeszcze sie pyta jak sie czujemy i czy wszystko w porzadku...a ja tak sobie mysle...jak bys sie tak martwila to bys ruszyla ten tylek i sprawdzila wiec nie sciemniaj, ze ci zalezy glupia krowo....:crazy: przepraszam, ale kurcze musialam sobie ulzyc......:confused2:

wkurzyla mnie tylko i tyle....zby chociaz powiedziala, ze przyjdzie jutro czycos a nie w pn...to prawie tydzien znowu....juz nie wspomne, ze powinna tu byc co tydzien, a ostatnio byla w zeszly pn to 2 tyg! a mala byla wazona tylko raz jak miala 12 dni:confused2: a dzis skonczyla 4 tydzien...a co jak by zle przybierala na wadze? i jeszcze sie pyta jak sie czujemy i czy wszystko w porzadku...a ja tak sobie mysle...jak bys sie tak martwila to bys ruszyla ten tylek i sprawdzila wiec nie sciemniaj, ze ci zalezy glupia krowo....:crazy: przepraszam, ale kurcze musialam sobie ulzyc......:confused2:

Ulzyj sobie, ulzyj.... bo to naprawde brak slow... :wściekła/y: Moj skarb byl wazony jak mial 5 dni, teraz w czwartek powinien go zwazyc health visitor...

wogole wydaje mi sie ze do mnie bedzie facet przychodzil... Bo z tego co uslyszalam przez telefon (maly plakal wtedy) jak sie umawialismy na konkretny dzien (wsumie to postawili mnie przed faktem dokonanym, mialam wybor czw. o 13:00 lub czw. o 14:00) to moj health visitor bedzie sie nazywal Joe. A nie wydaje mi sie zeby to imie mialo zenski odpowiednik :no:

Hej e-cioteczki:-)
mi brakuje czasu na BB:-( zaglądam czasem i czytam, ale nie mam kiedy napisać, mam też ogromne tyły i nie jestem w stanie nadrobić, mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowo się chowają i że za jakiś czas siądę i poplotkujemy tak jak jeszcze w czasie kiedy byłyśmy w dwupaku:tak:
Pozdrawiam gorąco Was wszystkie i Wasze kruszynki urocze:tak:
Aaaaaaaaaaaaa!!!! widziałam, że Kamcia urodziła córcię ponad 4 kg:szok: gdzie Ona ją zmieściła:-p:-) Buziaki

Hej e-cioteczki:-)
mi brakuje czasu na BB:-( zaglądam czasem i czytam, ale nie mam kiedy napisać, mam też ogromne tyły i nie jestem w stanie nadrobić, mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowo się chowają i że za jakiś czas siądę i poplotkujemy tak jak jeszcze w czasie kiedy byłyśmy w dwupaku:tak:
Pozdrawiam gorąco Was wszystkie i Wasze kruszynki urocze:tak:
Aaaaaaaaaaaaa!!!! widziałam, że Kamcia urodziła córcię ponad 4 kg:szok: gdzie Ona ją zmieściła:-p:-) Buziaki

To czekamy na Ciebie cierpliwie ;-)
Madziek ona ja trzymala w plecaku przeciez ;-)

Nie nadazam za Wami dzis dziewczyny, tak sie rozpisujecie na watkach :-D

To czekamy na Ciebie cierpliwie ;-)
Madziek ona ja trzymala w plecaku przeciez ;-)

Nie nadazam za Wami dzis dziewczyny, tak sie rozpisujecie na watkach :-D

Powiedz mi dziunka jak Ty wogole siedzisz na tym bb jak Ty karmisz 24 na dobe???? :confused2::-D:-D

no chyba ze robisz tak jak ja robilam na poczatku. tzn malego dawalam na poduche do karmienia, on sobie ssal cycuchy a ja wolne rece i do laptopa :-D teraz juz gorzej, bo butle musze trzymac w rece. ale przynajmniej mam zreguly 3 godzinki przerwy miedzy karmieniami to zdaze ponadrabiac.

Madziu zastanawialam sie co u Ciebie ostatnio.... :)

Wogole dziewczyny nam pouciekalyscie :-:)-:)-(

Powiedz mi dziunka jak Ty wogole siedzisz na tym bb jak Ty karmisz 24 na dobe???? :confused2::-D:-D

no chyba ze robisz tak jak ja robilam na poczatku. tzn malego dawalam na poduche do karmienia, on sobie ssal cycuchy a ja wolne rece i do laptopa :-D teraz juz gorzej, bo butle musze trzymac w rece. ale przynajmniej mam zreguly 3 godzinki przerwy miedzy karmieniami to zdaze ponadrabiac.

Madziu zastanawialam sie co u Ciebie ostatnio.... :)

Wogole dziewczyny nam pouciekalyscie :-:)-:)-(

Mala od wczoraj daje mi troche wolnego;-)
A tak to prawa noge na polke od stolika, mala do prawego cycka na reku opartym na nodze i pisze lewa reka. Potem zmieniam cycek i pisze prawa;-) W miedzy czasie do odbicia.
Teraz pije z prawego aktualnie :-D

reklama
Ulzyj sobie, ulzyj.... bo to naprawde brak slow... :wściekła/y: Moj skarb byl wazony jak mial 5 dni, teraz w czwartek powinien go zwazyc health visitor...

wogole wydaje mi sie ze do mnie bedzie facet przychodzil... Bo z tego co uslyszalam przez telefon (maly plakal wtedy) jak sie umawialismy na konkretny dzien (wsumie to postawili mnie przed faktem dokonanym, mialam wybor czw. o 13:00 lub czw. o 14:00) to moj health visitor bedzie sie nazywal Joe. A nie wydaje mi sie zeby to imie mialo zenski odpowiednik :no:
to sie ciesz kochana bo moja to sobie poprostu przyszla pierwszy raz bez zadnej zapowiedzi....:crazy: masakra co...a moze ja bym jej sobie nie zyczyla akurat w tym momencie...kurcze przeciez nawet z noworodkiem to ma czlowiek jakies swoje zycie nie.....:crazy:

Do góry