E
etna36
Gość
Nooo dzisiaj to się aż milo czyta jak zaganiane mamusie sobie dzielnie radzą, tak trzymać.
KaśkaK a co tam u was sie dzieje?
KaśkaK a co tam u was sie dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, ze pytanie retoryczne, ale mam brutalną odpowedz - dowiemy się po pięćdziesiątce teraz pewnie wcale nie jest żledziekuje dziewczyny jeszcze raz... ja mam jakas masc i czopki na to... czytalam na necie ze sa dobre...postepow narazie nie widze, ale widze ze tak latwo sie tego nie pozbede po waszych wypowiedziach... ajjj jakie jeszcze bole i upokorzenia nas kobiety czekaja hmmm? :-(
wiem, ze pytanie retoryczne, ale mam brutalną odpowedz - dowiemy się po pięćdziesiątce teraz pewnie wcale nie jest żle
ja od kilku dni mam jakąś wysypkę, plecy i boki swędzą mnie jak cholera, pierwszego wieczora podrapałam się do krwi, teraz już się hamuję i prawie nie drapię, ale ubrania mnie uwierają... Klaudzia, wiem ze wiesz co czuję :-(
moja koleżanka kupiła na necie płytę z odgłosem suszarki i ma spokój a inna po prostu nagrała na magnetofonie(tylko że wtedy dodatkowe szumy) może warto zainwestować jak pomaga:-):-)mam juz dzis serdecznie dosc....mam wrazenie, ze moje dziecko mnie terroryzuje....wyje jakbym ja ze skory obdzierala a wystarczy, ze uslyszy suszarke albo, ze zaczne ja po domu naramieniu nosic i jest cichutko...nie wiem juz co mam z nia zrobic bo przeciez nie bede caly dzien siedziala z wlaczona suszarka albo ja nosila na rekach zeby nie plakala....poprostu jakby ataki histerii miala....kocham ja bardzo ale czasem po kilku godzinach krzyczenia w moje ucho mam juz dosc i mam ochote wyjsc.....:---(
Nie wiem czy juz ktos wkleil - jesli nie to wklejam:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/pomoc-pilnie-potrzebna-34293/