reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Oj ja już nie mam siły nawet czytać forum...:-(za każdym razem kiedy patrzę na zdjęcia dzieciaczków to aż płakać mi się chce:sorry: a zapowiadało się tak pieknie, nawet że urodzę na początku listopada a tu mamy 30.11 i nic się nie dzieje. Szkoda mi mojej córci bo pewnie chciałaby już wyjść z tej ciasnoty a tu szyjka się nie skraca. Nie wiem co to będzie bo łożysko 3 stopień i mam nadzieje że z wodami będzie wszystko oki.

reklama
zaraz powoli zbieram się za przygotowania do szpitala :)) trzymajcie kciuki. będę pisała smski do kasiuli albo innej moderatorki więc mam nadzieje że przekażą co i jak :))
papa do szybkiego zobaczenia :))

zaraz powoli zbieram się za przygotowania do szpitala :)) trzymajcie kciuki. będę pisała smski do kasiuli albo innej moderatorki więc mam nadzieje że przekażą co i jak :))
papa do szybkiego zobaczenia :))

okej czekamy na wiesci i 3mamy kciuki !! :) szybko wracaj do nas z pociecha swoja juz na raczkach a nie w brzuszku :)

no nic, lece, bo moje slodkie malenstwo zaczelo robic kupe :eek: az sie boje spojrzec w pampers :szok:

u mnie synek to popierduje sobie czasem zdrowo i mysle o boze pewnie po pachy :D ide przebeirac a tam nic :) albo lekko zabrudzona :)

a pozatym zauwayzlam ze moj synek z rana nie da rady robic kupki i strasznie "stęka" jak mozna to tak nazwac ciekawe czy to z tym zwiazane :)

Trzymam kciuki za nierozpakowane mamy;-);-)
mój kochany ssak chyba nie zamierza dziś zasnąć:tak:dzis nawet na mame nasiusiał wartkim strumieniem:-D:-D

witajcie.
ja od polnocy ze skurczami praktycznie co 2 min:szok:. Bylam w szpitalu ale ze rozwarcie 2 cm to odeslali mnie do domu.Zrobili masaz szyjki co bylo traumatycznym przezyciem :szok::szok: i kaza czekac na dluzsze skurcze. wiec czekam ale mam juz dosyc tak boli:szok:

ja nie śpię od 4 skurcze mam już co 7 minut i czekam co dalej , mąż już chciał jechać do szpitala ale chyba wstrzymam się jeszcze kilka minut
oby to było dzisiaj :tak:

Mam nadzieję ,że skurcze nie przeszły;-);-) do boju:-)

Oj ja już nie mam siły nawet czytać forum...:-(za każdym razem kiedy patrzę na zdjęcia dzieciaczków to aż płakać mi się chce:sorry: a zapowiadało się tak pieknie, nawet że urodzę na początku listopada a tu mamy 30.11 i nic się nie dzieje. Szkoda mi mojej córci bo pewnie chciałaby już wyjść z tej ciasnoty a tu szyjka się nie skraca. Nie wiem co to będzie bo łożysko 3 stopień i mam nadzieje że z wodami będzie wszystko oki.

Magda a kiedy masz się zgłosić do szpitala? jest jakiś plan?

Dziewczyny, moje cialo wiedzac, ze mam sie zglosic na patologie na wywolanie samo sie przestraszylo i zaczely sie skurcze :tak: do tego ze mna polozyli dziewczyne, ktora byla 14 dni po terminie bez zadnych oznak zblizajacego sie porodu i ona jak zobaczyla jak ja sie mecze ze skurczami tez ich dostala :tak: i obydwie mialysmy rowno jak w zegarku, niemalze jednoczesnie :tak: sila sugestii.

u mnie synek to popierduje sobie czasem zdrowo i mysle o boze pewnie po pachy :D ide przebeirac a tam nic :) albo lekko zabrudzona :)

a pozatym zauwayzlam ze moj synek z rana nie da rady robic kupki i strasznie "stęka" jak mozna to tak nazwac ciekawe czy to z tym zwiazane :)
Mój też tak stęka i się napina i wtedy brzuszek go boli i przerywa jedzenie i czasem w spaniu mu to przeszkadza. Masaż brzuszka wtedy mu pomaga!

reklama
hej na dziś mam termin i jakos nic sie nie dzieje, tylko jjuz drugi dzien mój organizm sie oczyszcza:sorry: polatałam z odkurzaczem , umyłam okno, i czekam ...
a u niektórych juz maleństwa w łóżeczkach -nie moge sie juz doczekac:sorry:

Do góry