dziubasek08
Fanka BB :)
ooo! napiłabym się coliMasz racje... jeszcze wcinam wszystko co sie da a najbardziej opycham się czekoladą popijaną pepsi... Jedyna moja radość... hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo! napiłabym się coliMasz racje... jeszcze wcinam wszystko co sie da a najbardziej opycham się czekoladą popijaną pepsi... Jedyna moja radość... hehe
no mnie przyjmą najwcześniej 6 grudnia czyli równe 14 dni po terminie więc ja na pewno się nie będę nudzić , pewnie zostane sama z brzuszkiem :-( , no chyba że mnie samo wcześniej weźmie , dzisiaj w sklepie myślałam że coś się zaczyna ale niestety jak wróciliśmy do domu to przeszło
a dzisiaj mamy piękną zimową pogodę od rana pada śnieg i już wszędzie jest biało no i tłumacze mojemu dziecku żeby szybko wychodziło bo nie mam w czym chodzić w taką pogodę ale on jakoś nie słucha ;-)
O! To nasze córy obchodziłyby dzisiaj razem urodziny gdyby im się tak nie spieszyło A Zośka w pon. kończy 4 tyg.Acha, chcialam dodac, ze dzis mija moj termin porodu wg OM a 24.11 minal termin wg USG. A Marysienka jest z nami od 7 tygodni zycie lubi platac figle, hehe.
Czesc cioteczki, u nas pogoda lipa, ja z angina leze, od wczoraj na penicylinie bo gardlo mi calkowicie wysiadlo, mala karmie w maseczce a mama (cale szczescie jest z nami) ja za mnie buja, przytula i caluje )maz tez od 2 tyg. przeziebiony).
Ciezko jest, ale dajemy rade, najwazniejsze zebym jej od cyca nie odstawiala bo mam zamiar karmic jeszcze sporo.
Nie mam czasu sie doczytywac, ile was jeszcze zostalo przed porodem? Wszystkim co maja te atrakcje jeszcze przed soba zycze udanych rozwiazan, krotkich i znosnych boli i pieknych wspomnien z pierwszego uroku jakie rzuca dziecko po porodzie