reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

do Gie-oska
ojejku dopiero przyczytalam ze jutro czeka Cie pogrzeb dziadka,tak mi strasznie przykro.Przyjmij moje wspolczucie i trzymaj sie tam jutro:-(

reklama
Antila, śliczna twoja córeńka oczywiście , że zagłosowałam.

A odnośnie lęków, strasznie się boję, że będzie coś nie tak, choć cały czas powtarzam sobie w myslach że będzie dobrze, ja nie mam plamień, ale pobolewa mnie w brzuchu, nieraz zakłuje nieraz zaciągnie.....pewnie to strach przed poronieniem ( w lipcu 2008 poroniłam) .....a w ogóle w ciąży z Larą nie miałam mdłości czy nudności teraz strasznie mi się odbija każdym jedzeniem, a czasem cofnie się czy to są te nudności?

Nudności, czy mdłości - jedno i to samo. Właśnie wyjadam zawartość lodówki, żeby ich nie czuć. Aż strach pomyśleć, jak niedługo będę wyglądać!

Kingab
ja tez poronilam w lipcu 2008 z tym ze swoja dwa lata wyczekiwana pierwsza ciaze takze wiem co przeszlas i czuje ten stach przed tym samym
Tez sobie powtarzam ze bedzie dobrze i podobnie jak Ty mam klucia i ciagniecia w brzuszku ale dla mnie to znak ze macica sie powieksza i ze cos sie tam pozytywnego dzieje.Jezeli chodzi o mdlosci to sobie z nimi coraz gorzej radze,<jest mi nie dobrze a po chwili zjadlabym konia z kopytami,strasznie mnie to meczy

do bura
hihihi wyjadlas zawartosci lodowki a ja wyciagnelam miesko na pulpeciki i chcialam ugotowacn obiadek ale zlapal mnie taki glod ze nie wytrzymalam i wyciagnelam meza do knajpki na zupke:-D
teraz leze i jest mi nie dobrze

reklama
pocieszyłyście mnie....ale też te bóle tłumaczę sobie rozciąganiem się macicy.........a ja siedzę w pracy do 16, a już myślę co by na obiadek w domciu zjeśc

Do góry