reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mysle ze to nie watek na takie rozmowy a temat powinien zostac zakonczony.
Napewno nikt nikogo nie chcial urazic a poporstu czasami niektore wypowiedzi sa odbierane inaczej niz powinny :tak:

myslec mozna duzo same zaczelyscie .... ze wam sie cos nie podoba u grudniowek hahhaha to przeciez nikt wam nie kaze do nas zagladac nie ???

reklama
z tego co wiem to my mamy 2 moderatorki... a 2 które były odgórnie przydzielone są także u ws,,,
Forum jest po to aby wyrażać swoje opinie... a dziewczyny wyraziły opinie że u was jest niepoukładane..
co nie znaczy że chciał ktoś kogoś obrażać...

dziękuję za miłą konwersację i mam nadzieję że nie będzie tu z tego powodu żadnych kłótni.
Były jakieś odgórnie przydzielone ale chyba utknęły bo ich nie ma.. :)
stąd też nie miałysmy takiego idealnego ładu jak Wy macie .. mamy tak jak sie przywyczaiłysmy mieć i nam to pasuje..
u nas jakos nikt nie burczał ze jesteście pedantyczne.. :-D
no ale mniejsza z tym.. :)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich rozpakowanych mamuś i tych które jeszcze mają to przed sobą. :)

dziewczyny przez te wasze opowieści o jedzonku,wciągnęłam 2 kanapki z pyszna kiełbaską co mi brat z Polski przywiozl wczoraj.A wcale nie byłam głodna:-)łakomstwo po prostu,ahhh;-)

dziewczyny przez te wasze opowieści o jedzonku,wciągnęłam 2 kanapki z pyszna kiełbaską co mi brat z Polski przywiozl wczoraj.A wcale nie byłam głodna:-)łakomstwo po prostu,ahhh;-)

Ja tak mam na okraglo :-D ciagle jem cos na co w sumie nie mam ochoty lub jak nie jestem glodna :-D

ja też tak mam dziewczyny że mimoże nie jestem głodna a jak coś zobacze to od razu wciągam w siebie. Dlatego waga dalej idzie mi do góry a nie zatrzymała się tak jak niektórym pod koniec ciąży :))

reklama
Do góry