reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Powiem Wam tyle dziewczyny..
jeśli któraś z Was uwaza że u nas w Grudniówkach jest taki wielki bałagan .. to po co do nas zagladacie?
Wy macie ze 3 moderatorki a my jedną i póki co nikt nie narzeka..
I tak wszystkie nalezymy do jednej wielkiej grupy ..kobiet ciężarnych i nie widze sensu naganiania jednych na drugie..

Pozdrawiam serdecznie i szczęśliwych rozwiązań wszystkim. :)

:szok::szok::szok:
No to pytanie kto kogo nagania? :szok:

reklama
:szok::szok::szok:
No to pytanie kto kogo nagania? :szok:
Raczej nie my na Was..
parę stron wstecz pisałyście czasem naprawdę niezbyt przyjemnie na nasz temat. :tak::tak::tak:
Nie przyszłam sie tu kłócić ani nic z tych rzeczy, ale każda z nas ma swój watek i nie wpindalajmy sie do innych. :)
Po co tylko robić między sobą złości?

Tak sobie pozwolilam dzis poszalec moim cyckom bez stanika i juz same plamy od mleka :sorry: jak tak dalej pojdzie moja corka nie bedzie miala co pic :eek:

ja swoim daje poszalec codziennie od kilku tyg. bo stanika poprostu nie potrafie miec zalozonego... tak mnie cisnie skurczybyk ze szok, a rozmiar dobry... a wkladki poprostu przyklejam plasterkami co by nie zalac ubran i brzucha :-D:-D

Ja podobnie..przed ciążą miałam rozmiar "do rączki";-), teraz tylko pod biustem mi się rozmiar zmienił i ciuteczkę piersi - w sumie nie wiem, skąd te rozstępy na piersiach!!:wściekła/y::wściekła/y:..więc stanik w nocy??masakra..:-(

no wlasnie skad sie to cholerstwo bierze :wściekła/y::wściekła/y: mam tak samo, cycuchy malo co urosly a wygladam jakbym miala dwa slonca zamiast cyckow... 1000 "promykow" idzie mi od sutkow...

nareszcie Gaja się budzi :-D:-D:-D ulga dla cyców się szykuje.. radośnie Was opuszczam, dziewczyny!!
trzymam kciuki za rodzące :-)

fajnie masz... mi zostaje tylko meczyc sie z wkladkami... a wykarmilabym tym nie jedno dziecko hehehe

Ja mam ochote na makaron, jak zwykle zreszta ;-) ale corcia dzis u babci i glupio mi jesc jej ulubione danie bez niej :sorry: chyba A wysle po cos ze sloika jak wroci;-)

ja tak dzis zrobilam... golabki ze sloika :-D:-D:-D ale ladnie uloze na talerzu i nawet roznicy nie poczuje!!! :-D:-D

tylko zeby to nie był skutek uboczny biegunki;-):sorry:żeby nie było na mnie:sorry:

ja tam licze na to ze jednak to to :-D bo jak zadziala to jutro lece z rana kupic :-D

Ejj dziewczyny nie zapominajcie, że do grudnia należę też:-p
Nasza moderatorka się stara jak może - to tylko forum...
Zreszta każda z nas może być gudniowką i na odwrót - przecież to nasze najbliższe sąsiadki!:tak:

terminow mozesz miec 10 ale tys je nasza a nie grudniowka :-D:-D

Dziendoberek.:tak:
Na poczatku przepraszam, ze tak malo sie odzywam ale jeszcze nie mozemy sie do konca ogarnac...walczymy o pokarm wiec prawie nie sypiam i w ogole z niczym sie wyrobic nie moge....a co to bedzie jutro nie wiem...D wraca do pracy...no ale damy rade...jakos....
mam nadzieje, ze wy wszystkie czujecie sie dobrze, brakuje mi pogaduch z wami ale jak tylko wyrobimy sobie jakas rutyne to napewno postaram sie wpadac czesciej.... buziaczki dla wszystkich i mocno trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane mamusie.... jeszcze chwilka Kochane....;-):tak:

Jak sobie poradzilas z porodem posladkowym to ze wszystkim sobie poradzisz... dzielna babka z Ciebie :tak::tak::tak: a nieobecnosc masz usprawiedliwiona :-D

Raczej nie my na Was..
parę stron wstecz pisałyście czasem naprawdę niezbyt przyjemnie na nasz temat. :tak::tak::tak:
Nie przyszłam sie tu kłócić ani nic z tych rzeczy, ale każda z nas ma swój watek i nie wpindalajmy sie do innych. :)
Po co tylko robić między sobą złości?

Jest roznica pomiedzy najezdzaniem na kogos a wyrazaniem opinii na jakis temat. A ze zyjemy w wolnym kraju wyrazac opinie moze kazdy :tak:

Ale jak ja bym urodzila w grudniu to za chiny ludowe do grudnia mnie nikt nie wyrzuci :no: i wogole mi sie tam nie podoba (nie urazajac nikogo), taki balagan jakis, nasze moderatorki lepiej dbaja o wszystko ;-)

hehehe wy na glowe upadlyscie czy co />???? jak wam sie u nas nie podoba to po DO NAS ZAGLADACIE?????????/ ze wiecie jak u nas jest ????????:-D:-D:-D CHYBA JEDNAK WAM SIE PODOBA SKORO ZAGLADACIE HAHAHA :-D:-D

Powiem Wam tyle dziewczyny..
jeśli któraś z Was uwaza że u nas w Grudniówkach jest taki wielki bałagan .. to po co do nas zagladacie?
Wy macie ze 3 moderatorki a my jedną i póki co nikt nie narzeka..
I tak wszystkie nalezymy do jednej wielkiej grupy ..kobiet ciężarnych i nie widze sensu naganiania jednych na drugie..

Pozdrawiam serdecznie i szczęśliwych rozwiązań wszystkim. :)
z tego co wiem to my mamy 2 moderatorki... a 2 które były odgórnie przydzielone są także u ws,,,
Forum jest po to aby wyrażać swoje opinie... a dziewczyny wyraziły opinie że u was jest niepoukładane..
co nie znaczy że chciał ktoś kogoś obrażać...

dziękuję za miłą konwersację i mam nadzieję że nie będzie tu z tego powodu żadnych kłótni.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry