reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Dziendoberek.:tak:
Na poczatku przepraszam, ze tak malo sie odzywam ale jeszcze nie mozemy sie do konca ogarnac...walczymy o pokarm wiec prawie nie sypiam i w ogole z niczym sie wyrobic nie moge....a co to bedzie jutro nie wiem...D wraca do pracy...no ale damy rade...jakos....
mam nadzieje, ze wy wszystkie czujecie sie dobrze, brakuje mi pogaduch z wami ale jak tylko wyrobimy sobie jakas rutyne to napewno postaram sie wpadac czesciej.... buziaczki dla wszystkich i mocno trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane mamusie.... jeszcze chwilka Kochane....;-):tak:

reklama
już mu dzisiaj powiedziałam że nabawi się wrzodów bo nie je w spokoju.
A co do jedzenia przy wspólnym stole to musimy najpierw stół kupić :))) mamy tylko ławę w salonie i zwykle tam jemy :))

No my tez tak dlugo jedlismy i przez to od kiedy mamy stol w kuchni codziennie jest wojna z Julia zeby jadla z nami. Bo ona woli jak juz to w pokoju przed telewizorem. Ale nie popuszczamy i moze w koncu sie nauczy. Bardzo zaluje ze od poczatku tak nie bylo.

No zapisałam się:-)
Grunt to ciotki!:-D

WSZYSTKIE moderatorki z listopada i grudnia są spoko - każda jest moją szefową:laugh2:

Dziendoberek.:tak:
Na poczatku przepraszam, ze tak malo sie odzywam ale jeszcze nie mozemy sie do konca ogarnac...walczymy o pokarm wiec prawie nie sypiam i w ogole z niczym sie wyrobic nie moge....a co to bedzie jutro nie wiem...D wraca do pracy...no ale damy rade...jakos....
mam nadzieje, ze wy wszystkie czujecie sie dobrze, brakuje mi pogaduch z wami ale jak tylko wyrobimy sobie jakas rutyne to napewno postaram sie wpadac czesciej.... buziaczki dla wszystkich i mocno trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane mamusie.... jeszcze chwilka Kochane....;-):tak:

Dacie rade, na pewno :tak: trzymam kciuki :tak:

Powiem Wam tyle dziewczyny..
jeśli któraś z Was uwaza że u nas w Grudniówkach jest taki wielki bałagan .. to po co do nas zagladacie?
Wy macie ze 3 moderatorki a my jedną i póki co nikt nie narzeka..
I tak wszystkie nalezymy do jednej wielkiej grupy ..kobiet ciężarnych i nie widze sensu naganiania jednych na drugie..

Pozdrawiam serdecznie i szczęśliwych rozwiązań wszystkim. :)

Powiem Wam tyle dziewczyny..
jeśli któraś z Was uwaza że u nas w Grudniówkach jest taki wielki bałagan .. to po co do nas zagladacie?
Wy macie ze 3 moderatorki a my jedną i póki co nikt nie narzeka..
I tak wszystkie nalezymy do jednej wielkiej grupy ..kobiet ciężarnych i nie widze sensu naganiania jednych na drugie..

Pozdrawiam serdecznie i szczęśliwych rozwiązań wszystkim. :)
nikt nikogo nie nagania po prostu wyrażamy opinie... po to jest forum :))

No my tez tak dlugo jedlismy i przez to od kiedy mamy stol w kuchni codziennie jest wojna z Julia zeby jadla z nami. Bo ona woli jak juz to w pokoju przed telewizorem. Ale nie popuszczamy i moze w koncu sie nauczy. Bardzo zaluje ze od poczatku tak nie bylo.
wiem że tak powinno być bo w końcu to zespala rodzinę i dziecko uczy ładnie jeść i zachowywać się przy stole a nie gapić w pudło tv :))

reklama
Do góry