reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

DZIUNKA mam nadzieję , że wzięłaś torbę... moze Ci się przyda;-)

ZELCIA jak na razie takie metody okazywały się skuteczne :happy:może załapiesz się na ten oblegany piątek 13 tego:-D

Ha ha!!! mojego czopa juz nie ma!!! wlasnie bylam w lazience!! mamy teraz 24 godziny jezeli dobrze mowie,tak??
Wiec teraz kwestia tego czy jeszcze 12 listopada czy moze jednak bedzie to 13 :-D

reklama
a mnie taqki len ogarnol juz od dwoch dni ze szok....raniutko sie budze..sprzatam..gotuje..a potem to juz nie mam co robic....nawet prania niemam...zeby chociazby sie zmobilizowac i cos porobic...zeby szybciej urodzic:-Dnic cholara u mnie sie nie dzieje...cisza i nic nie boli...(jesli chodzi bole jakies przepowiadajace)..oj ..jak ja juz bym chcial dzwonic po polozna...jeszcze dzis u niej bylam...no i wszystko ok..wizyta 19listopada nastepna...:szok:a ja juz myslalam ze obedzie sie bez tego i ze 19 listopada bede juz po:sorry:

Wróciłam w końcu!
Zaszłam do apteki jeszcze po podkłady poporodowe i Bepanthen
Chcicałam kupić jeszcze taką ceratkę na łóżko po porodzie, ale nie było..tylko takie małe do przewijania niemowląt
No ale wyprawka szpitalna zakończona! W końcu...
Teraz wcinam kolację - kanapki z jakąś kiełbasą, serem, cebulą i ketchupem do tego herbatka z hibiskusa...ah ta ciąża

Biedna Kasiula - oby szybko poszło...

reklama
Kurcze, biedna kasiula, oby szybko przyszło rozwiązanie i miała dziewczyna to za soba.Ahh ci chłopcy sie trzymają brzuszków.

Mi wczoraj opadł brzuch, spakowałam tobę w sumię do końca i podejrzewam ze do konca przyszłego tygodnia nie pochodzę:) Kupiłam w smyku piękną czapeczke i rekawiczki dla małego, dostałam nowy telefonik wiec jestem zadowolona z dnia:)

Do góry