reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No, tak zawsze można liczyć na to, że lekarz podczas badania coś tam naruszy i się w końcu zacznie...;-)
Maluchy urodzone jutro na pewno będą miały szczęście w życiu.:-D Bym się wcale nie śmiała jak bym w piątek 13 urodziła :-p

reklama
Cos mnie dziwnie brzuch boli...juz myslalam ze to juz ale czopa brak na wkladce :sorry: wody tez nie odeszly :sorry: ale nic, trzeba isc sie szykowac na ktg i tak sie zastanawiam czy by nie wziasc ze soba torby, bo w koncu jakby mnie dzis zatrzymali, to bez sensu wracac do domu 15 km po torby:sorry: ale sie łudze :-D:-D:-D:-D

Natalunia, zarąbiście dobrze o tym pamiętam.. I coraz bardziej mi wszystko opada..

Jedz do szpitala byle jakiego i powiedz ze bardzo zle sie czujesz i takie tam,ze bylas w okolicy to do nich poszlas. I w koncu moze cos z toba zrobia biedaku bo tylko sie meczysz...Nie wiesz jak to jest ze sluzba zdrowia?? jak nie nasciemniasz im to cie nigdzie nie przyjma :wściekła/y:

Cos mnie dziwnie brzuch boli...juz myslalam ze to juz ale czopa brak na wkladce :sorry: wody tez nie odeszly :sorry: ale nic, trzeba isc sie szykowac na ktg i tak sie zastanawiam czy by nie wziasc ze soba torby, bo w koncu jakby mnie dzis zatrzymali, to bez sensu wracac do domu 15 km po torby:sorry: ale sie łudze :-D:-D:-D:-D

Weź torbę, lepiej być zapobiegliwym, anóż może będą chcieli Cię zatrzymać:-)
W ogóle mam ochotę na spacerek. Szkoda tylko, że pada :-( Może zanim mój T wróci z pracy rozpogodzi się:-)

Ostatnia edycja:
Dziubasku skoro u Ciebie tydz po terminie nalezy sie zglosic to jak sie nic u Ciebie nie zacznie to kiedy idziesz do szpitala??w pon 16.11 czy juz w niedziele 15.11 pojdziesz??

Kasiula oby wszystko bylo dobrze...oj te zielone wody:-(

Ostatnio się cieszyłam że mój M zmądrzał i sprzedał swój komputer bo powiedział że jak będzie dziecko to że nie będzie miał czasu na gry a tu dzisiaj mnie rozczarował.
Wpadł na chwilę w porze śniadaniowej z pudełkiem do domu i okazało się że kupił sobie konsole PS3 :((( bo powiedział że jak czasami będzie chciał sobie zagrać to na moim laptopie nie pójdą wszystkie gry :(( więc pewnie dzisiaj jak wróci z pracy będzie siedział i grał żeby wypróbować :))

reklama
dzis wielki wysyp, wiec kto wie czy kolejne nie rodza :) wcale bym sie nie zdziwila. juz prawie polowa listopada .. a jeszcze tak niedawno byl marzec, robilam siodmy zkolei test ciazowy i cieszylam gebe do lustra, ze w ciazy jestem. a teraz moj maluszek spi slodko w lozeczku, ja mam cycochy pelne mleka i wiem juz co to znaczy matczyna milosc.

Do góry