reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kurcze, biedna kasiula, oby szybko przyszło rozwiązanie i miała dziewczyna to za soba.Ahh ci chłopcy sie trzymają brzuszków.

Mi wczoraj opadł brzuch, spakowałam tobę w sumię do końca i podejrzewam ze do konca przyszłego tygodnia nie pochodzę:) Kupiłam w smyku piękną czapeczke i rekawiczki dla małego, dostałam nowy telefonik wiec jestem zadowolona z dnia:)
jak poznałaś, że ten brzuch ci opadł?

Gie-oska, w poniedziałek masz się stawić na indukowanie?

reklama
tzb brazowy sluz,taki jak czasami wystepuje jak zaczyna sie @,wiesz o co mi chodzi..?? Tak wiec sadze ze to ten slynny czop. no bo jak to inaczej wytlumacyc...??

To w takim razie się szykuj;-) dziewczyny które tak miały szybko utuliły swoje maluszki:tak:

Mamusie ale tu dzisiaj cisza :) czekam na wieści po wizytach u gina...

Ostatnia edycja:
To w takim razie się szykuj;-) dziewczyny które tak miały szybko utuliły swoje maluszki:tak:

Mamusie ale tu dzisiaj cisza :) czekam na wieści po wizytach u gina...

Minelo juz tyle godzin a tu ani skurczy ani wod.. nic.. zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zinterpretowalam ta wydzieline :eek: no bo w koncu cokolwiek powinno sie ruszyc do tej pory prawda??
A moze poprostu jestem za malo cierpliwa??
Maly mi sie rusza bo wize jak mi brzuch faluje a wogole go nie czuje :eek: ciekawe czy to normalne.. tez tak macie czasami??

Ostatnio się cieszyłam że mój M zmądrzał i sprzedał swój komputer bo powiedział że jak będzie dziecko to że nie będzie miał czasu na gry a tu dzisiaj mnie rozczarował.
Wpadł na chwilę w porze śniadaniowej z pudełkiem do domu i okazało się że kupił sobie konsole PS3 :((( bo powiedział że jak czasami będzie chciał sobie zagrać to na moim laptopie nie pójdą wszystkie gry :(( więc pewnie dzisiaj jak wróci z pracy będzie siedział i grał żeby wypróbować :))

ale z niego cwaniaczek :-D to sie nazywa uzaleznienie:-D

DZIUNKA mam nadzieję , że wzięłaś torbę... moze Ci się przyda;-)

Nie wzielam, i dobrze, bo nie bylo po co :crazy:

Wróciłam w końcu!
Zaszłam do apteki jeszcze po podkłady poporodowe i Bepanthen
Chcicałam kupić jeszcze taką ceratkę na łóżko po porodzie, ale nie było..tylko takie małe do przewijania niemowląt
No ale wyprawka szpitalna zakończona! W końcu...
Teraz wcinam kolację - kanapki z jakąś kiełbasą, serem, cebulą i ketchupem do tego herbatka z hibiskusa...ah ta ciąża

Biedna Kasiula - oby szybko poszło...

A ta herbatka z hibiskusa dobra? Bo dzisiaj sie zastanawialam w sklepie czy kupic, bo ciekawa nazwa :-D

Minelo juz tyle godzin a tu ani skurczy ani wod.. nic.. zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zinterpretowalam ta wydzieline :eek: no bo w koncu cokolwiek powinno sie ruszyc do tej pory prawda??
Maly mi sie rusza bo wize jak mi brzuch faluje a wogole go nie czuje :eek: ciekawe czy to normalne.. tez tak macie czasami??

Badz cierpliwa. Nie che dobijac ale ja urodzilam trzy dni po pierwszym odejsciu czopa (mi odchodzil z krwia wlasnie 3 dni), a niektore bez czopa chodza tez dosyc dlugo.

Zelcia taki czop to dobry znak;-) musisz być cierpliwa;-)

A ta herbatka z hibiskusa dobra? Bo dzisiaj sie zastanawialam w sklepie czy kupic, bo ciekawa nazwa :-D
.

Hibiskus jest pyszny;-) najlepiej nie taki w torebce tylko jego liście (?), kwiaty (?);-) polecam

Dziewczyny, Mary ma zastój w akcji! Małej się nie spieszy, szyjka się nie rozmiękczyła!!! Chyba musimy mocniej trzymać kciuki!!!:tak:

Trzymamy mocno :-)Mary dasz radę:-D

reklama
Do góry