reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
mamuśki próbuje nadrobić was i nie daje rady, bo co jeden wątek nadrobie to na innym narasta. Nie było mnie od wczoraj tylko. Wczoraj była cisza to widzę że dzisiaj wzięło was z powrotem na gadulstwo :))

mamuśki próbuje nadrobić was i nie daje rady, bo co jeden wątek nadrobie to na innym narasta. Nie było mnie od wczoraj tylko. Wczoraj była cisza to widzę że dzisiaj wzięło was z powrotem na gadulstwo :))
ja w koncu moge nadrobic :-DNiunio ładnie śpi więc i ja się zrelaksuję a nie tylko pranie , gotowanie, i sprzątanie.Wszystko może zaczekac :-Dcos mi się nalezy od życia:-Da że bb to od 9 miesięcy moje drugie zycie to inna sprawa:-D

Normalnie nic mi się dziś nie chce...:-( i w ogóle czuję się jakaś przeterminowana :no: Fajnie chociaż, że nie tylko ja jestem po terminie i czekam na maluszka. W grupie to zawsze raźniej:-D

cleo u mnie to będę musiała poprosić obiad żeby się sam zrobił. Sama jestem głodna jak diabli a nie mam czasu od kompa wstać :)) zaraz zaczną wracać domownicy a ja siedzę na bb
zmykam obrać chociaż ziemniaki bo żurek mam już zrobiony :))

a ja zmykam sie wykapac bo prysznic to juz dawno mojej d.. nie widzial :) poki maly spi moge cos porobic, a ja non stop na bb siedze. ani sie obejrze a tu juz kolejna pora karmienia, przewijania i lulania ... i tak caly dzien ... :)

reklama
cleo u mnie to będę musiała poprosić obiad żeby się sam zrobił. Sama jestem głodna jak diabli a nie mam czasu od kompa wstać :)) zaraz zaczną wracać domownicy a ja siedzę na bb
zmykam obrać chociaż ziemniaki bo żurek mam już zrobiony :))
a u mnie to co mylisz:-Dgary w zlewie, teraz słyszałam się skonczyło prac pranie a ja siedze i siedze na bb:-Dto też się zmobilizuje i wywiesze pranko:-Drana po porodzie nie boli już to znowu dupskiem przesiaduję:-D

Do góry