reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
JESZCZE SIE NEI CIESZA, BO MASC DOSTALA GODZINKE TEMU. ZANIM SIE AKCJA ZACZNIE TO TEZ TROSZKE TRWA. ALE MIEJMY NADZIEJE, ZE ZDAZA PRZED 8 RANO JUTRZEJSZEGO DNIA. :tak:

No właśnie, jak pisałam jeszcze info nie było, hehe normalnie gorąca linia na BB ;-);-) Więc kciukasy zaciskamy za pomyślne i szybkie rozwiązanie :-)

ale mamy dzisiaj wysyp porodow. czyzby zadne z dzidzi nie chcialo poczekac do piatku?

ps. zboczone pytanie - czy to prawda z ta dlugoscia stop i penisa? ze im dluzsze stopy ma facet to wiekszy jest penis? bo moj synek ma takie dluuugie stopy i sie zastanawiam ... :eek::-D

Kochane ecioteczki!
Nie jestem w tej chwili w stanie nadrobic wszystkich zaleglosci...pozniej moze mi sie uda.
Stesknilam sie za Wami, wiec wykorzystujac chwilke ze Alanek spi, pisze do Was :)
Ja urodzilam w piatek, w niedziele nas wypuscili. Czuje sie dobrze, choc naciecie krocza troche boli(znowu mnie duuuzo nacieli). Alanek tez czuje sie dobrze, sporo spi, ladnie je(choc nie zawsze prawidlowo trzyma cyca). Niestey musze isc z nim do ortopedy, bo w brzuszku mial zle ulozona stopke i ma dziwnie wygieta kosteczke. Mam nadziej, ze moj przystojniak nie bedzie kulal...
Narazie zmykam!
Buziczki!

cześć mamuśki :))
melduje się w dwupaku. Wczoraj wieczorem miałam skurcze a w nocy myślałam że urodzę tak mnie brzuch bolał. Mój M. rano jak mu o tym powiedziałam to stwierdził że dobrze że go niepotrzebnie nie budziłam bo przynajmniej się wyspał :(( teraz cisza i nic się nie dzieje

trzymam kciuki za mary żeby zdążyła urodzić. Jej by się przydał ekspresowy poród w 20 minut.
dobrza że kasiuli robią to wywołanie skoro juz miała zielone wody

malinko ty lepiej jedź do innego szpitala bo to już dosyć długo po terminie :((

royanna napewno wszytsko bedzie dobrze. moj synus tez mial dziwnie wygiete stopki tak do srodka i wlasnie w kostkch. sie strasznie przestraszylam, ale polozna powiedziala ze to normlane. i teraz obserwuje ze mu sie juz "prostuja".
jesli chodzi o nacinanie to cos o tym wiem. jestem prawie dwa tyg. po porodzie a jeszcze sie goje.. :( mam nadzieje ze u Ciebie pojdzie to szybciej i bedzie mniej bolalo !!
trzymam mocno kciuki za szybki powrot do zdrowia i za zdrowko Alanka.

Kochane ecioteczki!
Nie jestem w tej chwili w stanie nadrobic wszystkich zaleglosci...pozniej moze mi sie uda.
Stesknilam sie za Wami, wiec wykorzystujac chwilke ze Alanek spi, pisze do Was :)
Ja urodzilam w piatek, w niedziele nas wypuscili. Czuje sie dobrze, choc naciecie krocza troche boli(znowu mnie duuuzo nacieli). Alanek tez czuje sie dobrze, sporo spi, ladnie je(choc nie zawsze prawidlowo trzyma cyca). Niestey musze isc z nim do ortopedy, bo w brzuszku mial zle ulozona stopke i ma dziwnie wygieta kosteczke. Mam nadziej, ze moj przystojniak nie bedzie kulal...
Narazie zmykam!
Buziczki!

Najważniejsze, że już jest po wszystkim i jesteś w domku:-) Teraz tylko możemy Ci pozazdrościć:tak: Odpoczywaj sobie i ciesz się maleństwem.

reklama
ps. zboczone pytanie - czy to prawda z ta dlugoscia stop i penisa? ze im dluzsze stopy ma facet to wiekszy jest penis? bo moj synek ma takie dluuugie stopy i sie zastanawiam ... :eek::-D

hmmmm ja słyszałam coś o długości nosa i penisa więc nie wiem, noo ale możliwe, możliwe:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak Twój ma tak długie stopy to nieźle, nieźle:-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) pogratulować ;-);-);-);-);-);-)męskości ;-);-);-);-);-);-);-)

Do góry