reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Jaka dzisiaj beznadziejna pogoda. Nic sie nie chce. W nocy miałam skurcze i juz myślałam, że coś rozkręca sie ale niestety:no:

Hej dziewczyny mamy 2 kolejne rozpakowane :-p
ledwo napisałam posta od milenci a już mi Lena napisała :-D

zaraz was nadrobię :tak:
Wielkie gratulacje:-)

Tak, cos wiem na ten temat...dostalam od mamy smsa po 7 czy juz rodzimy czy jeszcze nie :sorry: i jak sie czuje :sorry: masakra :eek:

Dzisiaj niestety duzo mnie nie bedzie na bb bo moj A wprowadzil zakaz na komputer :eek: wogole nie rozumiem dlaczego :sorry:
Mnie też męczą już te pytania co dzień. Co ja na to poradzę,n że nie chce wyjść:-p

Miłego dnia

Martolinka, wczoraj mi zrobili REZERWACJĘ na patologii:tak::eek::-D Wstępnie na czwartek.. Do soboty będą musieli wywołać..
Kasiula ma jeszcze czas do tych przepisowych 14 dni, więc czekają ile się da.. Tak jak u mnie..
Vill, Ty lepiej tę torbę ogarnij:) Póki jeszcze masz głowę na karku:)

Nie wiem, moze to kwestia tego ze n amnie zawsze wszystko goilo sie jak na psie, a moze tego ze olalam 99% rad internetowych i NAPRAWDE wietrzylam rane (i w szpitalu i w domu), naprawde sie ruszalam i mylam czesto ale jedynie wodą z mydlem Bialy Jelen.

Nic mnie nie boli - krocze mam właściwie zagojone, jutro zdjecie szwow. Prawie nie krwawie (jak przy koncowce okresu), mam ochote na przytulanki na maksa :) (w koncu po 8 miesiacach mam prawdziwa ochote).

Tak wiec sama nie wiem co spowodowalo to dobre samopoczucie, ale kazdej z Was zycze!

reklama
matko, dziewczyny, ale mam do nadrobienia!!!

Kasiiula będzie miała jutro wywoływanie. Malina, będę trzymać za Ciebie kciuki!

Vill - u mnie już torba spakowana jest od 36 tc.

Luuzna - spokojnie, do terminu masz jeszcze trochę czasu. Zobaczysz jak szybko to minie :tak:

Wczoraj miałam bóle brzucha tam w dole, ale nie porodowe, tylko takie inne... Na dodatek brzuszek mi twardnieje ciągle...

Do góry