A
agamir
Gość
Dziunka lekarze czekaja z cesarka bo chca choc troszke mnie wyleczyc aby małay bł zdrowy po porodzie tez dostane antybiotyk i mały jesli okaze sie ze go załapapal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziunka24 to ja poproszę wirtualnie o odstąpienie części zawartości;-) Bo ze mnie jak narazie to kurnaśka nie zapowiada się dojna krówkaCosik i tam poleci, jak bardziej przycisnę, myślałam, że im bliżej porodu tym jakoś wiecej będzie siary.
Mary caly czas czeka na swoja pocieche w dwupaku. mezus wyplywa w piatek wiec corcia ma czas tylko do czwartku zeby przyjsc na swiatA czy ktoras z Was wie co u Mary Mary???? dawnooo tu jej nie bylo... no chyba ze cos przeoczylam????
nie można!!! w ogóle nie można brać, bo blokują bakterie w jelitach!!!!
swoją drogą, ładny suwaczekP
wielce pisalam ze bede sprzatac a dalej siedze na bb.... przez was dziewuszki moj dom zarosnie grzybem za chwile hehe... zmykam bo nic zas nie porobie
![]()
grypa rota, żołądkowa po prostu. Ja ja juz przechodzilam w ciazy i myslalam ze umre. Gora i dolem szlo plus objawy grypowe. Nie bierz stoperanu, najlepiej nic nie bierz.
a zna moze ktos sposob jak takiemu malemu terroryscie przestawic jednak te godziny dzienno-nocne? zeby w dzien sobie swiat ogladal a w nocy spal i tylko budzil sie na cycucha? bo ja raczej w nocy a zakupynie pojde i gosci przyjmowac nie bede ... no i w tv nic nie ma ...