reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

tak ladnie chcialam wam odpisac, ale wszystko mnie dzisiaj wytraca z rownowagi i rycze od rana, to chyba przez ten remont....., pisalam na meza laptopie i mi sie wszystko skasowalo i zaraz go przez okno wywale :crazy::crazy::crazy:, moj komp. odlaczyl bo on stacjonarny i mu przeszkadza, on mi tez dzisiaj przeszkadza:crazy::crazy::crazy:, za kare musial jechac po makowca (bo mi klaudzia smaka zrobiła
) i kapuste kiszona, bo ja tu chyba zwarjuje.

Co do zebow to ja mam tzw madrosci i jak mi sie spoznial okres to mialam umowiona wizyte na usuniecie i z mezem nie chcielismy ryzykowac i cale szczescie :laugh2:, teraz od czasu do czasu daja o sobie znac

kartenki mam nadzieje, ze juz sie w koncu ciebie pozbylysmy :laugh2::eek::rofl2::laugh2::-D. trzyma kciuki

za wszystkie dziewczyny, bo troche sie was tu dziisaj szykuje widze .....

reklama
U mnie spi przy odkurzaczu, tv , w ogole zachowujemy się normalnie.Ostatnio sąsiad drzi wymieniał huk okropny a ten śpi:-DLampka sie pali całą noc także nie muszę głownego światła zapalać jak wstaję.A on i tak swoje:-D

Ja wyląduje w wariatkowie, jak jedszcze ktoś zapyta mnie czy znam płeć,?????????????:crazy: powtarzać w kółko , że nie i najważniejsze, żeby było zdrowe, że niby dziewczynkowato............. i odpowiedź "a to nic się nie stanie - tato jeszcze będzie miał czas wykazać się synem..............."
Masakra jakaś totalna, nie urodziłam jeszcze pierwszego Maluszka, a już mi rodzina ze strony męża życiorys pisze :eek: Jakby to jakaś tragedia miała byc dla rodziny, że wnuczka się urodzi:sorry:

etna36 nie płaczemy, nie płaczemy, troszke łez trzeba przecież na porodóweczke zostawić ;-) oczywiście chodzi mi o łzy ze szczcęści ana widok Maludszków ;-)

Ostatnia edycja:
to co? mamgasic zupelnie swiatlo? ale on wtedy bedzie jeszcze bardziej pewnie plakal, bo ani mnie czuc nie bedzie, ani lsychac i zupelnie nic nie widac ...:-( boje sie ...

A w brzuszku tez mial ciemno przeciez :tak: Julce swiatlo wprowadzilam w nocy dopiero jak skonczyla trzy lata i zaczely sie duchy zjawiac pod lozkiem ;-) A tak w nocy po ciemku karmilam, tylko jak przewinac musialam to wlaczalam lampke solna.

kurcze jak dzieciaczek troszkę większy to wiadamo zabawą można go wymęczyć w dzień, ale takiego niemowlaczka :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

O widzę, ze Dziunka24 wskazała konkretny plan działania :-)

Bo sprawdzony, i przy Julce, i moja mama tak z nami robila, i teraz z malym tez.

....no to lepiej zeby sie Sonia pospieszyla :tak::tak::tak: Mary odpisala mi na NK i bidulka sie doluje.... mam nadzieje ze jednak tatusiowi uda sie zobaczyc corcie przed wyplynieciem...

ja to ją rozumiem jak nikt ....., ale jak on pojedzie to sie dopiero załamie.... ech szkoda gadac....., moj maz stanal na glowie i wrocil, nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo teraz kiedy czekamy na nasze dzieciatko....., ale mary to na pewno silna babka i da radę, ja to zawsze powtarzamże w koncu wiedzialysmy na co sie piszemy wychodzac za marynarzy, ale czasami i ta swiadomosc na nic sie nie przydaje.....

Etna, Wiewiora widze ze dzionek nie najlepszy. na uspokojenie nerwow meliske prosze zaaplikowac a do glowki prosze sobie wbic tak:

PIEKNY DZIS MAMY DZIEN, JESTEM BARDZO SZCZESLIWA, MOJE KOCHANE MALENSTWO JEST CALY CZAS ZE MNA I NIC SIE WIECEJ NIE LICZY. MAM GDZIES CO MOWIA MI LUDZIE OBCY MI I BLISCY.
DZIS ZROBIE SOBIE WYLACZNIE EGOISTYCZNIE DZIEN TYLKO DLA MNIE I DZIDZISIA. TO CO CHCE, PRAGNE I CO MNIE ODPREZY. CALA RESZTA NA OKOLO MNIE NIC NIE OBCHODZI !

ps. czy ja dzis nie mam rzypadkiem dyzuru psychologa? cos mi chyba po tej ciazy sie przestawia :p

Ja wyląduje w wariatkowie, jak jedszcze ktoś zapyta mnie czy znam płeć,?????????????:crazy: powtarzać w kółko , że nie i najważniejsze, żeby było zdrowe, że niby dziewczynkowato............. i odpowiedź "a to nic się nie stanie - tato jeszcze będzie miał czas wykazać się synem..............."
Masakra jakaś totalna, nie urodziłam jeszcze pierwszego Maluszka, a już mi rodzina ze strony męża życiorys pisze :eek: Jakby to jakaś tragedia miała byc dla rodziny, że wnuczka się urodzi:sorry:

To sie odpowiada, ze facet staje sie prawdziwym mezczyzna jak pierwsza rodzi sie corka ;-) przynajmniej tak w moich okolicach jest ;-)

ja to ją rozumiem jak nikt ....., ale jak on pojedzie to sie dopiero załamie.... ech szkoda gadac....., moj maz stanal na glowie i wrocil, nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo teraz kiedy czekamy na nasze dzieciatko....., ale mary to na pewno silna babka i da radę, ja to zawsze powtarzamże w koncu wiedzialysmy na co sie piszemy wychodzac za marynarzy, ale czasami i ta swiadomosc na nic sie nie przydaje.....
ciezki temat. najgorsza jest swiadomosc, ze bardzo chcesz, pragniesz a nie mozesz nic zrobic by zmienic bieg wydarzen.
smutno mi z powodu dwupaku Mary. gdybym mogla to bym sama jej ta corcie wypchnela z brzucha.

reklama
Do góry