reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
poczekaj Kochana az ponosisz jeszcze kilka tygodni to zmienia sie punkt widzenia... :sorry: to czlowiek jest w stanie na wszystko sie zgodzic....:-D

a to fakt.... :tak::tak::tak: ja juz mam dosc... nie wyobrazam sobie przenosic... nie dopuszczam do siebie tej mysli. ale cos czuje ze im bardziej chce juz urodzic tym moj skarb mniej ze mna wspolpracuje...

juz ostatnio mialam skurcze w nocy i wogole jakies tam rozne oznaki i co... dupa... wyjdzie wtedy kiedy bedzie chcial...

A ja się przeraziłam. Madzia miała na dziś termin a już miała wody zielone???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Całe szczęście, że miała lekarza prowadzącego z tego szpitala, który się nią zają a nie odesłał!!!!!!! I bądź tu człowieku mądry!!!!
JESTEM PRZERAŻONA BO MÓJ LEKARZ NIE PRACUJE W SZPITALU A PEWNIE KAŻDY INNY BĘDZIE MIAŁ MNIE W DUPIE, BO PRZECIEŻ MOŻNA PRZENOSIĆ 14 DNI............................:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

tfu, tfu, tfu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymajcie mnie, bo zaraz z siebie wyjde :wściekła/y:
Wlasnie nawiedzili mnie moi dwaj bracia i ich dwaj koledzy. Wszystko by bylo dobrze gdyby nie godzina odwiedzin i to ze byli tak pijani ze nie wiem jak doszli. Przyjechali do tego ostatnim pociagiem i nie mieli jak wrocic (o czym sie dowiedzieli dopiero ode mnie) i musialam im transport organizowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do tego byli niecala godzinke a straty przedstawiaja sie nastepujaco: moje piekne bambusowe tacki zalane piwem i do wyrzucenia, tak samo obrus, a solniczke i pieprzniczke cudem ocalilam. Do tego cala kuchnia smierdzi, moj A juz piaty raz na mopie jedzie, kibel obsikany jakby mieli pisiole dziurawe :szok: normalnie masakra taka, ze mam ochote ich zamordowac. I do tego dziecko obudzone... Nie, to juz nie na moje nerwy, za stara chyba jestem :wściekła/y::no::eek:
A ostatnie 10 min to siedzieli w takiej ciszy, bo A ich tak opierd***l ze bali sie odezwac :-D a ze od nich jeszcze raz wiekszy i starszy to maja przed nim respekt :-D mnie tam olewaja niestety :eek:

Widzialyscie to o tych parasolkach maclarena, ze palce dzieciom obcinaja :O

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja spadam dziwczyny bo już mnie brzuch i plecy bolą:sorry::confused2:
jak co to zaraz wskoczę spowrotem żeby napisać wieści od Magdy:tak:
pewnie już ma swoje maleństwo ale nie ma siły pisać...
więc poczekajmy trochę :tak:

Mnie też plecy bolą - pomyłam naczynia, popakowałam się do szpitala, posprzątałam trochę i padam...a jutro rano na KTG i badania trzeba iść:confused2:

Ja mam bol kosci ogonowej, i zdaza mi sie nawet ze jak dziecko gdzies mi tam nacisnie na kregoslup to mi sie doslownie nogi w kolanach uginaja :szok: Dzisiaj o malo nie kleklam w sklepie :eek: dobrze ze moj S byl razem ze mna to sie go podtrzymalam :-p. Juz sama sie raczej nigdnie nie wybiore :no:
a macie tez tak dziewczyny ze wam dziecko glowka pcha z calej sily tam na dole. Bo ja tak mam i czasami wam wrazenie ze ona juz by chciala wychodzic ale tam ma wszystko pozaciskane. Ale serio czuje juz jej glowke miedzy nogami :szok::eek:

Ostatnia edycja:
Ja mam bol kosci ogonowej, i zdaza mi sie nawet ze jak dziecko gdzies mi tam nacisnie na kregoslup to mi sie doslownie nogi w kolanach uginaja :szok: Dzisiaj o malo nie kleklam w sklepie :eek: dobrze ze moj S byl razem ze mna to sie go przydtrzymalam :-p. Juz sama sie raczej nigdnie nie wybiore :no:
a macie tez tak dziewczyny ze wam dziecko glowka pcha z calej sily tam na dole. Bo ja tak mam i czasami wam wrazenie ze ona juz by chciala wychodzic ale tam ma wszystko pozaciskane. Ale serio czuje juz jej glowke miedzy nogami :szok::eek:
mam podobnie czasem ale to nic chyba nie działa!!!

reklama
Do góry