reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Kurcze to faktycznie problem:confused: Pewnie ile kobiet ,tyle opini o szpitalach.
No ,ale - tak czy tak ,zapewne niedługo urodzisz!!!bo juz dwa tygodnie to na pewno nie pozwola Ci przenosić:blink:

reklama
martuska 12310 ja planuje zabrać spodnie ciążowe (czarne) z materiału i sweter taki z golfem, luźniejszy żeby brzuszek nie był za bardzo widoczny i kurtkę w którą się teraz mieszczę. Grunt to wygoda i moje ulubione kozaki, a stroić to ja teraz będę małego :happy2:
Pytałam się Ciebie ostatnio, ale może nie doczytałam gdzie Cię odesłali w Gdańsku, bo coś pisałaś, a teraz też tam idziesz?

no wlasnie widzisz u nas sa 2 szpitale i sprzeczne informacje mozna poszukac o nich ... wlasnie znalazlam kilka z nich i znow chyba zmienie opinie o tym co mialam rodzic i wybiore lepsza pomoc ...
...
boje sie ze jak zajade to poloza mnie i beda czekac na tej warszawskiej a w tym drugim moze cos zaczna robic... :|
Kasiiula ja myślę, że nie można dać się zwarjować i nie ma co zmieniać szpitala przed samym porodem, bo będziesz się tylko stresować i niepokoić i nie czytaj za dużo. Każda z nas jest inna i inaczej przezywa bol, porod i dla jednej ta sama polozna moze byc inna. Wiec mysle, że i tak musimy to przezyc i nie mamy innego wyjscia już :cool2::cool2::cool2:. Powiem Ci, że już trzymam za ciebie kciuki zebys sie tak wiecej nie meczyla

czekam na te moja akcje porodowa a tu narazie nic szczegolnego :cool2:
doszedl mi tylko bol plecow i na razie ciagle tak samo. gdyby dzidzia sie nie zdecydowala urodzic w tym tygodniu w poniedzialek mam isc na wizyte. no to czekam i sie niecierpliwie.

Ka.M'cia oczywiscie jak cos dam ci znac :-D

martuska 12310 ja planuje zabrać spodnie ciążowe (czarne) z materiału i sweter taki z golfem, luźniejszy żeby brzuszek nie był za bardzo widoczny i kurtkę w którą się teraz mieszczę. Grunt to wygoda i moje ulubione kozaki, a stroić to ja teraz będę małego :happy2:
Pytałam się Ciebie ostatnio, ale może nie doczytałam gdzie Cię odesłali w Gdańsku, bo coś pisałaś, a teraz też tam idziesz?
Bo ja właśnie nie rodze w Gdańsku tylko szpitalu Malborskim:blink:MY niedawno się przeprowadzilismy do nowego domu i dlatego musiałam tak wybrać.

Kasiiula ja myślę, że nie można dać się zwarjować i nie ma co zmieniać szpitala przed samym porodem, bo będziesz się tylko stresować i niepokoić i nie czytaj za dużo. Każda z nas jest inna i inaczej przezywa bol, porod i dla jednej ta sama polozna moze byc inna. Wiec mysle, że i tak musimy to przezyc i nie mamy innego wyjscia już :cool2::cool2::cool2:. Powiem Ci, że już trzymam za ciebie kciuki zebys sie tak wiecej nie meczyla

u mnie nie ma za wybierasz chyba ze masz skierowanie a tak sama decydujesz no i mam teraz dylemat eh heheh a szpitala nie wybralam bo wlasnie u nas sie nie da mozna chciec i czekac na dyżur czy sie trafi akurat a ze u mnie w niedziele tydzien wiec albo wieczorem jade do jednego albo z rana do drugiego

Bo ja właśnie nie rodze w Gdańsku tylko szpitalu Malborskim:blink:MY niedawno się przeprowadzilismy do nowego domu i dlatego musiałam tak wybrać.
Noo, bo mnie trochę zdziwiło, że Gdańsk tak odsyła, ale może coś się zmieniło - myślę, w Malborku mam rodzinkę mojej mamy :)

Kasiiula teraz już kumam o co to chodzi z twoimi szpitalami, tzn. ze mozesz sobie wybrać :)

Milencia doczekasz się i ty, a to jeszcze przecież trochę za wcześnie, czy ja znowu nie w temacie

Kasiiula teraz już kumam o co to chodzi z twoimi szpitalami, tzn. ze mozesz sobie wybrać :)

tak wlasnie :tak: i teraz zastanawiam sie jak mam miec te wywolywany czy lepiej postawic na wygode i lepsze warunki czy na to ze mnie nie beda trzymac na sile i zrobia cos zeby dzidzia nie meczyla sie bo niby duze dziecko ma byc a przenosic ciaze tez zle ... eh i to moj dylemat heheh:zawstydzona/y:

reklama
tak wlasnie :tak: i teraz zastanawiam sie jak mam miec te wywolywany czy lepiej postawic na wygode i lepsze warunki czy na to ze mnie nie beda trzymac na sile i zrobia cos zeby dzidzia nie meczyla sie bo niby duze dziecko ma byc a przenosic ciaze tez zle ... eh i to moj dylemat heheh:zawstydzona/y:
ja to bym wybrala lepszy personel, dobrych lekarzy ktorzy potrafia szybko zareagowac w przypadku komplikacji i ratowac maluszka niz na wygodne lozko i zaslony w oknach. ;-)

Do góry