reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kurcze to faktycznie problem:confused: Pewnie ile kobiet ,tyle opini o szpitalach.
No ,ale - tak czy tak ,zapewne niedługo urodzisz!!!bo juz dwa tygodnie to na pewno nie pozwola Ci przenosić:blink:

reklama
martuska 12310 ja planuje zabrać spodnie ciążowe (czarne) z materiału i sweter taki z golfem, luźniejszy żeby brzuszek nie był za bardzo widoczny i kurtkę w którą się teraz mieszczę. Grunt to wygoda i moje ulubione kozaki, a stroić to ja teraz będę małego :happy2:
Pytałam się Ciebie ostatnio, ale może nie doczytałam gdzie Cię odesłali w Gdańsku, bo coś pisałaś, a teraz też tam idziesz?

no wlasnie widzisz u nas sa 2 szpitale i sprzeczne informacje mozna poszukac o nich ... wlasnie znalazlam kilka z nich i znow chyba zmienie opinie o tym co mialam rodzic i wybiore lepsza pomoc ...
...
boje sie ze jak zajade to poloza mnie i beda czekac na tej warszawskiej a w tym drugim moze cos zaczna robic... :|
Kasiiula ja myślę, że nie można dać się zwarjować i nie ma co zmieniać szpitala przed samym porodem, bo będziesz się tylko stresować i niepokoić i nie czytaj za dużo. Każda z nas jest inna i inaczej przezywa bol, porod i dla jednej ta sama polozna moze byc inna. Wiec mysle, że i tak musimy to przezyc i nie mamy innego wyjscia już :cool2::cool2::cool2:. Powiem Ci, że już trzymam za ciebie kciuki zebys sie tak wiecej nie meczyla

czekam na te moja akcje porodowa a tu narazie nic szczegolnego :cool2:
doszedl mi tylko bol plecow i na razie ciagle tak samo. gdyby dzidzia sie nie zdecydowala urodzic w tym tygodniu w poniedzialek mam isc na wizyte. no to czekam i sie niecierpliwie.

Ka.M'cia oczywiscie jak cos dam ci znac :-D

martuska 12310 ja planuje zabrać spodnie ciążowe (czarne) z materiału i sweter taki z golfem, luźniejszy żeby brzuszek nie był za bardzo widoczny i kurtkę w którą się teraz mieszczę. Grunt to wygoda i moje ulubione kozaki, a stroić to ja teraz będę małego :happy2:
Pytałam się Ciebie ostatnio, ale może nie doczytałam gdzie Cię odesłali w Gdańsku, bo coś pisałaś, a teraz też tam idziesz?
Bo ja właśnie nie rodze w Gdańsku tylko szpitalu Malborskim:blink:MY niedawno się przeprowadzilismy do nowego domu i dlatego musiałam tak wybrać.

Kasiiula ja myślę, że nie można dać się zwarjować i nie ma co zmieniać szpitala przed samym porodem, bo będziesz się tylko stresować i niepokoić i nie czytaj za dużo. Każda z nas jest inna i inaczej przezywa bol, porod i dla jednej ta sama polozna moze byc inna. Wiec mysle, że i tak musimy to przezyc i nie mamy innego wyjscia już :cool2::cool2::cool2:. Powiem Ci, że już trzymam za ciebie kciuki zebys sie tak wiecej nie meczyla

u mnie nie ma za wybierasz chyba ze masz skierowanie a tak sama decydujesz no i mam teraz dylemat eh heheh a szpitala nie wybralam bo wlasnie u nas sie nie da mozna chciec i czekac na dyżur czy sie trafi akurat a ze u mnie w niedziele tydzien wiec albo wieczorem jade do jednego albo z rana do drugiego

Bo ja właśnie nie rodze w Gdańsku tylko szpitalu Malborskim:blink:MY niedawno się przeprowadzilismy do nowego domu i dlatego musiałam tak wybrać.
Noo, bo mnie trochę zdziwiło, że Gdańsk tak odsyła, ale może coś się zmieniło - myślę, w Malborku mam rodzinkę mojej mamy :)

Kasiiula teraz już kumam o co to chodzi z twoimi szpitalami, tzn. ze mozesz sobie wybrać :)

Milencia doczekasz się i ty, a to jeszcze przecież trochę za wcześnie, czy ja znowu nie w temacie

Kasiiula teraz już kumam o co to chodzi z twoimi szpitalami, tzn. ze mozesz sobie wybrać :)

tak wlasnie :tak: i teraz zastanawiam sie jak mam miec te wywolywany czy lepiej postawic na wygode i lepsze warunki czy na to ze mnie nie beda trzymac na sile i zrobia cos zeby dzidzia nie meczyla sie bo niby duze dziecko ma byc a przenosic ciaze tez zle ... eh i to moj dylemat heheh:zawstydzona/y:

reklama
tak wlasnie :tak: i teraz zastanawiam sie jak mam miec te wywolywany czy lepiej postawic na wygode i lepsze warunki czy na to ze mnie nie beda trzymac na sile i zrobia cos zeby dzidzia nie meczyla sie bo niby duze dziecko ma byc a przenosic ciaze tez zle ... eh i to moj dylemat heheh:zawstydzona/y:
ja to bym wybrala lepszy personel, dobrych lekarzy ktorzy potrafia szybko zareagowac w przypadku komplikacji i ratowac maluszka niz na wygodne lozko i zaslony w oknach. ;-)

Do góry