reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja dziś się wyrwalam do sklepu i kupiłam Gai czapkę zimową :-D jestem w sklepie, przebieram w czapkach, a tu telefon, że za pół godzinki będą z meblami, co to je we wrzesniu zamawiałam:eek:... no i przywieźli, bajzel i się taki w domu zrobił, że szok, plus tego taki, że siedzę i karmię (teraz odpoczywam od karmienia, to trochę czytam bb) i oglądam męża, jak ogarnia to wszystko :tak: dom wariatów :cool2:
No bo przecież u Ciebie nie może być spokojnie :))))
To widać, że jednak Gaja słabo cię porozrywała skoro już tak śmigasz :)
Mąż z tobą na urlopie siedzi?

reklama
a ja dzis mowie do D zebysmy zrobili test fotelikwi do samochodu bonawet nie wiem dokladnie jak sie go tam zapina a przeciez nie bedziemy sie z nia szarpac jak bedziemy wracac ze szpitala....no i okazalo sie, z pasy sa za krotkie i musz4e kupic przedluzke.......dobrze, ze ze szpitala bedziemy wracac z kuzynem on ma wieksze autko....:tak: oj zawsze cos....

dzis wział wolny dzień.. :tak: i przyszły tydzień ma mieć wolny :-)
najprzyjemniejsze w wychodzeniu z domu było zapięcie palta zimowego:-D
Ja dostalam ostatnio od cioci piekny plaszczyk jesienno-zimowy, bo ona sobie kupila i jej sie odwidzial, ze niby gdzies gdzies zle lezy(mi to na reke;-))i nie moge sie doczekac kiedy go bede mogla ubrac:tak::-):-):-). I juz upatrzylam dlugie kozaczki na niewielkim obcasiku, tak wiec juz bym chciala urodzic aby moc to wszystko skompletowac i ubrac;-):-D

a ja dzis mowie do D zebysmy zrobili test fotelikwi do samochodu bonawet nie wiem dokladnie jak sie go tam zapina a przeciez nie bedziemy sie z nia szarpac jak bedziemy wracac ze szpitala....no i okazalo sie, z pasy sa za krotkie i musz4e kupic przedluzke.......dobrze, ze ze szpitala bedziemy wracac z kuzynem on ma wieksze autko....:tak: oj zawsze cos....

Na pewno nie pasuje? Bo az mi sie wierzyc nie chce. Moja mama miala fotelik z roan i tez nam sie na poczatku wydawalo ze pasy za krotkie, ale okazalo sie ze go zle wpinalysmy. Ale za nim do tego doszlysmy minelo pol dnia :-D:-D

ja dzisiaj szlam z rozpietym plaszczykiem to ludzie dziwnie patrzyli na mnie ale pewnie mysleli ze dla dziecka zimno hehehe dobrze ze mam pas to załozylam se go na brzuchola i ciepło mialo dziecko :)

ze mnie to wogole wariat, zdaniem rodziny, bo nosze kamizelke puchowa na sweter, ale nie moge jej zapiac :dry: wiec w sumie mi zimno, ale bardziej w rece niz w brzuch.

Ide spac, bo oczy mi sie zamykaja jak nigdy. A jutro do gina! Mam nadzieje, ze powie to co chce uslyszec, ale znajac moje szczescie okaze sie ze jestem pozamykana na 4 spusty :eek: a wtedy, ludzie trzymajcie, bo chyba go udusze :cool: I nie cierpie z powodu brzucha i tych wszystkich dolegliwosci ciazowych (choc nie powiem ze mi z tym dobrze), ale z powodu wkurzajacych, sikajacych, bolacych cyckow :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze szpitala ale nie urodzilam...w poniedzialek bylam na ktg i wtszlo niby ze cos nie tak z tetnem potem sie okazalo ze dziecko spalo :sorry:zrobili mi wszystkie badania zdjeli pessae i dalej czekamy chociaz cos mnie dzisiaj zaczyna brac ale mam nadzieje ze do poniedzialku wytrzymam pozdrawiam
i wszystkiego najlepszego dla nowych mamus

Na pewno nie pasuje? Bo az mi sie wierzyc nie chce. Moja mama miala fotelik z roan i tez nam sie na poczatku wydawalo ze pasy za krotkie, ale okazalo sie ze go zle wpinalysmy. Ale za nim do tego doszlysmy minelo pol dnia :-D:-D
no tak mysl...braklo jakis 10 cm...na foteliku jest przyklejony obrazek z instrukcja i mysle, ze dobrze kombinowalam....no i to male autko- fiesta, wiec moze pasy taz ma krotsze.....:confused: ale widzialam na ebay-u przedluzke za Ł9 wiec nie tragedia....

reklama
Cześć dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze szpitala ale nie urodzilam...w poniedzialek bylam na ktg i wtszlo niby ze cos nie tak z tetnem potem sie okazalo ze dziecko spalo :sorry:zrobili mi wszystkie badania zdjeli pessae i dalej czekamy chociaz cos mnie dzisiaj zaczyna brac ale mam nadzieje ze do poniedzialku wytrzymam pozdrawiam
i wszystkiego najlepszego dla nowych mamus
Nie strasz mnie, ja jutro idę:confused: Wolałabym mieć dobre wieści, a to już 4 dni po terminie

Do góry