katrenki
Fanka BB :)
tak w ogole z innej beczki to po tym wyciaganiu na pilce tylko mnie kregoslup boli...![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie. cc mam mieć środa-czwartek, ale w poniedziałek już mam się w szpitalu położyć, bo ginka się boi, że im bliżej 11.11 to może być gorzej z miejscamia Ty masz mieć cesarkę w poniedziałek??
Kilolek przecież ty zaczynasz rodzić. AAAAAAAAaaaleee ci fajnie!!
Passingbay fajny ten filmik,własnie mojej córci pokazałam..
tez cierpie na brak wannya w szczegolnosci wtedy jak boli mnie kregoslup....kto wymyslil wogole prysznice??
No to jak z krwia to na dniach rodziszsuper
![]()
biedulka
A co z Kasiiula, bo cos jej nie ma?
Witajcie mamuśki
Domyślam się ze niejedna historia mnie zdążyła ominąć przez te ostatnie dni ale szczerze mówiąc opadłam z sił. Tzn nie chce mi sie czytać, nie chce mi sie pisać i opowiadać
Już naprawdę chciałabym zeby było po wszystkim... No ale, pocieszam się tym ze (wreszcie) zaczął mnie brzuch jak na @ boleć... Niech mi tylko któaś przypomni co to znaczyło?
Czy któraś z was też odnotowuje taką niechęć do wszystkiego i wszystkich? Tzn samopoczucie pt "dajcie mi święty spokuj..."?![]()
Kasiulamary a kiedy maz wraca ? bole na @ to tak jakby przepowiadajace ale wiesz niektore dostaja i ida rodzic a nie ktore to miesiac z nimi chodzi hehe nie ma reguły![]()
W sumie to by się przeciez zgadzało bo termin podobny...ja tez mam bole jak na @ od jakiegos czasu...ale takie umiarkowane...mary widze, ze te nasze objawy bardzopodobne....:-)
:-)[20:47:53] marta: Jestem w szpitalu. Skurcze co 10 min. Coraz mocniejsze. To chyba juz...