reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej a ja sie czuje w miare .... z rana zaczelam sprzatac itp i złapały mnie bóle z przodu z tyłu i z boku jakby igiełki wbijał ktos tak mocno ze ruszyc sie nie moglam i za chwile znow mysle o moja kochana mialas nic nie robic a tu samo wychodzi hehe i mysle poloze sie i nic nie bede robic a tu telefon znajomi wpadna wiec dawaj wstawaj w kuchni chociaz skoncze sprzatac ale jakos dobrze sie czulam i do tej pory wogole o maluszku nie myslalam tzn spal caly czas spokojny jakis hehe pewnie na noc sie obudzi :) mam nadzieje ze jutro tez bedzie spokojnie tylko no mam dylemat czy jechac na ta IP czy nie ... a na cmentarz tez sie nie wybieram ale tyylko dla tego zeby nie przemeczyc sie i nie wywolac skurczy :)

a ja jutro mam termin i jak zaczne rodzic bede pierwsza ktora donosila !!!!! :) równo 40 tc :)

Kilolek przecież ty zaczynasz rodzić. AAAAAAAAaaaleee ci fajnie!!
Passingbay fajny ten filmik,własnie mojej córci pokazałam..

mi jak tydzien temu zaczal odchodzic czop pozniej kilka dni oczyszczalo sie rowniez to teraz ni widu ni słychu czysciuto ze hoho

tez cierpie na brak wanny :zawstydzona/y: a w szczegolnosci wtedy jak boli mnie kregoslup....kto wymyslil wogole prysznice?? :confused:

No to jak z krwia to na dniach rodzisz :tak: super :tak:

haha ja tez cierpialam jak wy dłuższy czas :) a teraz mam i to i to ale wam powiem ze osttatnio to prysznic daje wieksza ulge nawet na kregoslup jak cieplym strumieniem leje mi sie woda mmmm moglabym tak z pol godziny stac :)

biedulka :sorry2:

A co z Kasiiula, bo cos jej nie ma?

gosci mialam:cool2:

GAWIT 3mamy kciuki daj koniecznie znac jak bedziesz o sile :)

a tak pozatym KAMCIA nie odzywa sie od 2 dni !!!!!!!!!!!!!!!!

a ja zerkałam na forum listopadowek z innych lat to moge was pocieszyc ze 1.11 nie urodzilo sie zadne dziecko od 2006 roku bodajze oczywiscie mamuś ktore sie udzielaja na tym forum

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki
Domyślam się ze niejedna historia mnie zdążyła ominąć przez te ostatnie dni ale szczerze mówiąc opadłam z sił. Tzn nie chce mi sie czytać, nie chce mi sie pisać i opowiadać :sorry2:
Już naprawdę chciałabym zeby było po wszystkim... No ale, pocieszam się tym ze (wreszcie) zaczął mnie brzuch jak na @ boleć... Niech mi tylko któaś przypomni co to znaczyło?
Czy któraś z was też odnotowuje taką niechęć do wszystkiego i wszystkich? Tzn samopoczucie pt "dajcie mi święty spokuj..."? :zawstydzona/y::eek:

Witajcie mamuśki
Domyślam się ze niejedna historia mnie zdążyła ominąć przez te ostatnie dni ale szczerze mówiąc opadłam z sił. Tzn nie chce mi sie czytać, nie chce mi sie pisać i opowiadać :sorry2:
Już naprawdę chciałabym zeby było po wszystkim... No ale, pocieszam się tym ze (wreszcie) zaczął mnie brzuch jak na @ boleć... Niech mi tylko któaś przypomni co to znaczyło?
Czy któraś z was też odnotowuje taką niechęć do wszystkiego i wszystkich? Tzn samopoczucie pt "dajcie mi święty spokuj..."? :zawstydzona/y::eek:

mary a kiedy maz wraca ? bole na @ to tak jakby przepowiadajace ale wiesz niektore dostaja i ida rodzic a nie ktore to miesiac z nimi chodzi hehe nie ma reguły :)

mary a kiedy maz wraca ? bole na @ to tak jakby przepowiadajace ale wiesz niektore dostaja i ida rodzic a nie ktore to miesiac z nimi chodzi hehe nie ma reguły :)
Kasiula
Już wrócił - 3 dni temu, toteż anadri twierdziła ze to przez niego to wysokie ciśnienie które w szpitalu sie skończyło... :-p:-D

Nooo, miesiąc to napewno z tymi bólami nie będe chodziła.. Ł szykuje sie na 2.11 nie wiedzieć czemu, ja blizej terminu z usg tj 5-7.11

reklama
ja tez mam bole jak na @ od jakiegos czasu...ale takie umiarkowane...mary widze, ze te nasze objawy bardzopodobne....:-)
W sumie to by się przeciez zgadzało bo termin podobny...

Anadri chciała się ścigać ale teraz to już jej chyba nie dorównam bo:
[20:47:53] marta: Jestem w szpitalu. Skurcze co 10 min. Coraz mocniejsze. To chyba juz...
:-)

Do góry