A
aga4444
Gość
Dziewczyny nie ma co się tak przejmować tym 01.11 w sumie to teraz modne są takie imprezy HALLOWEEN więc noc z 31 na 01 to taka imprezowa:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My to juz właściwie świętujemy. Rano dosprzatalismy. Bylismy juz u nas dzisiaj na grobbach. Trochę dziwnie co prawda, bo połowa ludzi jeszcze sprzata, a druga już znicze zapala. W dodatku z cmentarzem przez plot olbrzymi targ. Ale cieszę się, ze dziś poszliśmy to jutro tylko przed południem na spokojnie pojedziemy do Żbikowa. I tak zajmie to pól dnia przez te korki. Potem obiad u mojej mamy, a na koniec kolacja u teściowej juz czuje sie zmęczona.coś cichutko tutaj )
czyżbyście sprzątały?? jutro to wszystkie pójdą na cmentarze to już wogóle będzie cisza )
ja posprzatałam, obiadek mam gotowy bo robiłam wczoraj gołąbki i sos grzybowy, deser też bo rogaliki drożdzowe z powidłem i różą. Mój M siedzi przed swoim kompem ja przed laptopem i myśle co by tu zrobić bo się nudzę.
Pewnie pójdę do łazienki i zrobie sobie domowe SPA ) szkoda że nie mam wanny bo mogłabym poleżeć )
mi też zaczyna się podobac ten termin no i wielkie szczęście urodzić sie 1 listopada. Tylu patronów i opiekunów. Acha no i wbrew obiegowym poglądom to święto radosne.Dziewczyny nie ma co się tak przejmować tym 01.11 w sumie to teraz modne są takie imprezy HALLOWEEN więc noc z 31 na 01 to taka imprezowa:-):-):-):-)
noooo to pwnie już jakiś konkretny znak, ja budzę się taka nie wyspana, że jak mam się położyć w ciągu dnia to mnie odpycha , bo już jestem wściekła jak leże i nie mogę sobie znaleść miejsca,. Na szczęście unormowałam sobie ciśnienie, terz tylko kręgosłup mi siada - ale pewnie ma już prawo.A tak w ogóle to chyba coś u mnie tez zaczyna się dziać, bo idzie masa śluzu z pasmami krwicieszę się moze na dniach coś się zacznie dziać
tryp...senno-dzienny orettttty, co nas jeszcze czeka. Ty już będziesz miała odchowane, a my dopiero zaczniemy się wdrażaćU nas...Maly miewa sie Super....Ja tez jestesmy juz wdrozeni w tryp...senno-dzienny....
Ja też przespałam od 23 do 4 i to wcale nie było tak dobrze, bo miałam tak pełny pęcherz, że mnie kręgosłup rozbolał i jeszcze nie przestał boleć , taki mój urok...A a dzisiaj przespałam pierwsza noc od tygodnia. Żadnych skurczy ani bóli, nawet na siku nie wstawałam. A tak byłam zabita, ze nawet nie słyszałam, ze Kuba płacze.
Przespałam wycieczkę na zakupy, czy jednak nie pojechałaś? Bo z wysokim ciśnieniem, to moim zdaniem jednak nie powinnaśzawsze jest jedno pocieszenie - moze udaloby mi sie byc pierwsza prawdziwa listopadowa mama na bb
ale chyba wole halloween niz wszystkich swietych
ide sie ubrac i jade do sklepu.w razie co zawsze moge wsiasc w taxi i wrocic do domku
A co on będzie się na cycka czaił jak tyle dobroci pływa dookołapojechalam .. juz wrocilam
skurczy prawie nic. cos sie obawiam ze moj maly zasnal ... i nie chce mu sie pchac na swiat.
porobie jeszcze przysiadow troszke w domku bo jak zaczelam kucac na przystanku to mnie ludzie do szpitala zaczeli odsylac, a jedna starsza pani to chciala karetke wzywac. choc tlumaczylam jej ze jeszcze nie wychodzi na swiat tylko ja chce mu pomoc w wypychaniu sie. ale ona swoje - ze jak wody odchodza to juz w kazdje chwili blabla bla.
toc ja chyba wiem lepej co czuje, prawda??
tak wiec bezstresowo siedze teraz na kanapie i gadule do brzuszka, ze juz chce go do cycka przystawic