reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Pianistka pięknie to wszystko napisałaś :)) dużo zdrówka życzę dla was. Jesteś już szczęśliwą mamusią chociaż dla ciebie początki na pewno były o wiele trudniejsze przez wczesny poród :))

No w Poznaniu np w zależności od pakietu godzin pakiet całodzienny to tak od 1000 :szok: trzeba liczyć

w Wawie to tak minimum 1000 zł trzeba płacić!!!
:szok::szok::szok::szok: ale ceny u nas pewnie tez kolo 1000zl to min:cool2::cool2::cool2:
a ja skonczylam sprzatac pokoik Oliwierka... boze ile kurzu moze sie zebrac w tak krotkim czasie :szok::szok: :tak: ale wymylam tez okno wewnatrz i podloge wymylam wprawdzie mopem ale zawsze cos :-):-)

zabieram sie za sypialnie i pranie rozwiesic musze :tak:

nie wierze w to ile sily dzis mam :-D:-D:-D wczoraj nawet palcem bym nie kiwla

no i dobilam do 2000 postow. JAK TEN CZAS Z WAMI LECI :szok::szok::szok:
a ja wzielam przyklad z Ciebie i posprzatalam pol chatki hehe lacznie z lazienka ale sily mi sie juz skonczyly:-)
Gratuluje 2000 postow:-)jestes uzalezniona od bb:-)

IzaBK napisała:
"Nic nowego :( dopiero jutro rano mają mi indukować poród...za to Dziś mnie zawieźli karetką do okulisty, cukrzyca nic mi nie uszkodziła :) mogę rodzic..."
ooo moze Iza zalapie sie na 1.11??bo niewiadomo o ktorej zaczna jej ten porod wywolywac...
Luuuzna ja bym jej odpyskowała, chamka jedna....

Może Iza już się rozpakowała?

Na NK widziałam zdjęcia synka Mamulicy. Śliczny :-) Tylko czemu na bb nic nikomu nie powiedziała....
pewnie jej maz wstawil zdjecia:-)tez widzialam sliczny chlopczyk:-)
Czesc mamusie, witam po dlugiej przerwie. Przede wszystkim dziekuje bardzo za wasze wszystkie gratulacje z okazji przyjscia na swiat Marysienki. Niestety, dopiero zdazylam je przeczytac, ostatnie 3 tygodnie mialam z zycia wyrwane, na nic nie bylo czasu...poza tym znow nie mielismy netu w domu.

Kochana jestes bardzo dzielna:-)bardzo sie ciesze ze pomimo tak wczesnego porodu z malenka nic sie nie stalo i ze jest zdrowiutka:-)

na wzdecia polecam herbate z kopru wlskiego, naprawde nic tak nie dziala. smak specyficny,ale ja lubie ziolka :happy2:

wypralam wlasnie posciel,zaslony itd do pokoju niuni, musze isc rozwiesic.
ciekawe, kiedy w koncu uda mi spakowac torbe do szpitala? lenistwo, lenistwo.:-D

wczoraj wstalam,zjadlam sniadanie, wtoczylam sie na gore i tak sie zasapalam,zde musialam odpoczac. potem okolo 11 wzielam ciepla kapiel i zrobilo mi sie slabo, nie moglam oddychac wiec sie polozylam. obudzil mnie telefon o 3.30 :zawstydzona/y: prakycznie caly dzien przespalam.
chcialabym,zeby mi sie ten brzuch juz obnizyl, bo naprawde sapie jak lokomotywa:-(
chcialaby

reklama
Do góry