reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
aaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
wrocilam wlasnie z wizyty na siku i kladac sie do lozka cos mi przeskoczylo w dole kregoslupa!! jezu jaki bol. jakby mi ktos noz wbil i przekrecil...
do tego zaczyna mnie bolec podbrzusze ....

moze to lezenie i relaks jednak sa najlepsze na szybszy porod?
Anadri
Ja zauważyłam że mnie kręgosłup boli jak właśnie leże za dużo!!!!!
Spróbuj USIĄŚĆ w wygodnej pozycji i poczekaj 2-3min. Mi pmaga jak ręką odjął. Albo wolniutki spacerek. Serio pomaga!!

Anadri
Ja zauważyłam że mnie kręgosłup boli jak właśnie leże za dużo!!!!!
Spróbuj USIĄŚĆ w wygodnej pozycji i poczekaj 2-3min. Mi pmaga jak ręką odjął. Albo wolniutki spacerek. Serio pomaga!!

no ja tez nie lezena plasko tylko siedze i nogi albo podkurczone albo wyprostowane, coby bardziej nie puchly.

a ja mam dzis ambitny plan spedzenia calego dnia w lozku. pierwszy raz od niepamietnych czasow. :-D

Wiadomość od Cleo:
"Mam załamki z karmieniem cyckiem :( bo mi nie wychodzi :( Niunio ok nie marudzi nawet jak głodny to dzielnie znosi moje starania. A ja się poryczałam".

Czuje się jak komentator wojenny :))))) Napisałam do Cleo, że wszystkie ją pozdrawiacie i zachwalacie urodę Igorka :))))
Pozdrawiam!
Napewno sobie jakóś poradzi....:tak: tylko potrzeba troszkę czasu...
Pozdrów Cleo i niech ucałuje małego od E-ciotek :tak::-D

dziubasek
Napisz proszę Cleo, że wszystkie za nią trzymamy kciuki i wspieramy myslami jak tylko możemy. Żeby się nie martwiła i nie denerwowała.. na spokojnie... Może, mogłaby kogoś się poradzić...? Może to kwestia pozycji czy coś...?
Biedna.... domyślam sie jak musi jej być przykro... :-(

Mamulica 100 lat wczoraj nie pisalam wiec dzis pisze :) spóźnione ale od serca :) buziaczki

tak czytalam, ze wszystkie sie mecza, zeby szybciej urodzic i nic. wiec ja postanowilam dzis zupelnie odwrotnie. bede caly dzien lezala w lozku i sie relaksowala. moze maly pomysli - ale sie nudno zrobilo - i zechce zobaczyc jednak mamusie i tatusia od zewnatrz :-D

ja tak samo postanowilam ze koncze ze staraniami i co po dniu wyladowalam w szpitalu hehe falszywy alarm ale juz cos sie ruszyło :)

Cleo bedzie dobrze nie załamuj sie dasz rade zawsze poczatki sa trudne !!! :) dobrze ze synus taki grzeczny i rozumie cie :)

Hejka, kurcze jeden dzień bez BB i takie rewelacje !!!!!!!!!!
Cleo niezła niespodzianka !!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że z karmieniem będzie coraz lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najważniejsze to nie poddać się za szybko:tak:

xxxklaudziaxxx a ty czekasz na te wyniki z morfologii prawda?????A zlecili badanie AIAT, AspAT, GT, Bilurbina całkowita???????????? Kurcze pytam, bo nie pamiętam, to są badania w kierunku wykryci tej cholernej cholestazy.
Ja dzisiaj, walczyłam ze swędzeniem w nocy 2 godziny, w końcu zdesperowana, wypiłam ciepłe mleko, namoczyłam ręcznik zimną wodą i obkładałam te miejsca, które mnie drażniły i jakoś udało mi sie zasnąć. We mnie też coraz mniej cierpliwości..................

O i jeszcze oczywiście MAMULICA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
klaudzia ty to naprawdę masz na co narzekać. Wspólczuje...
Ja jestem załamana bo od 2 nocy nie moge spać bo strasznie bolą mnie boki od lezenia.Jak zasnę to jest ok ale jak sie tylko przebudzę i chce zmienic bok to bol jest taki że az do płaczu mnie doprowadza.Mój R sie budzi ze strachem czy to już,bo ja tak jęczę. Już próbowałam kocyk sobie podłożyc pod boki bo myślalam że łóżko jest za twarde ale nie pomoglo:-(...

reklama
Do góry