dziubasek08
Fanka BB :)
u mnie raczej głupio tak okna myćjuż zdążyłaś okna umyć?? błyskawica jesteś:-):-):-):-)
Klaudzia trzymam kciukiżeby się udało u nas w Polsce nie ma z tym problemów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie raczej głupio tak okna myćjuż zdążyłaś okna umyć?? błyskawica jesteś:-):-):-):-)
Anadriaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
wrocilam wlasnie z wizyty na siku i kladac sie do lozka cos mi przeskoczylo w dole kregoslupa!! jezu jaki bol. jakby mi ktos noz wbil i przekrecil...
do tego zaczyna mnie bolec podbrzusze ....
moze to lezenie i relaks jednak sa najlepsze na szybszy porod?
Anadri
Ja zauważyłam że mnie kręgosłup boli jak właśnie leże za dużo!!!!!
Spróbuj USIĄŚĆ w wygodnej pozycji i poczekaj 2-3min. Mi pmaga jak ręką odjął. Albo wolniutki spacerek. Serio pomaga!!
Napewno sobie jakóś poradzi....Wiadomość od Cleo:
"Mam załamki z karmieniem cyckiembo mi nie wychodzi
Niunio ok nie marudzi nawet jak głodny to dzielnie znosi moje starania. A ja się poryczałam".
Czuje się jak komentator wojenny)))) Napisałam do Cleo, że wszystkie ją pozdrawiacie i zachwalacie urodę Igorka
)))
Pozdrawiam!
tak czytalam, ze wszystkie sie mecza, zeby szybciej urodzic i nic. wiec ja postanowilam dzis zupelnie odwrotnie. bede caly dzien lezala w lozku i sie relaksowala. moze maly pomysli - ale sie nudno zrobilo - i zechce zobaczyc jednak mamusie i tatusia od zewnatrz![]()