reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
wiesz jak pomysle ze jeszcze miesiac mialabym sie drapac, wymiotowac kwasami, nie moc NIC na siebie zalozyc.... to mnie naciaga... chyba polozna bede blagac na nastepnej wizycie (w srode) zeby wyslala mnie na wywolanie bo uwierzcie ze normalnie wszystko znosze i naprawde ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi ale na dzien dzisiejszy mam serdecznie DOŚĆ :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(
WOW! To oni a UK wywołują porody?
Jeśli tak to jestem pod wrażeniem. W Ie wywołują tylko i wyłącznie kiedy życie dziecka jest zagrozone, a "życzenia mamy" nie mają dla nich żadnego znaczenia, chociaż dla nas nawet miałyby uzasadnienie..:dry:

jakiego oświadczenia???:confused:

ze nie chcę żeby w szpitalu dziecko mi szczepili i sama zaszczepię (tzn na własną rękę).

Royanna czop mi nie odszedł, ale wczoraj miałam dwie plamki krwi na wkładce... więc nie wiem co i jak... Dzisiaj ogólnie czuję się dobrze, tylko to zapowietrzenie mnie denerwuje, bo ciagle chce mi się bekać :dry: Zobaczymy co to będzie... Najwyżej wcześniej urodzę ;-)

WOW! To oni a UK wywołują porody?
Jeśli tak to jestem pod wrażeniem. W Ie wywołują tylko i wyłącznie kiedy życie dziecka jest zagrozone, a "życzenia mamy" nie mają dla nich żadnego znaczenia, chociaż dla nas nawet miałyby uzasadnienie..:dry:

Mary na zyczenie nikt mi nie wywola porodu.... chodzilo mi o to ze moze ublagam przez to swedzenie, bo zreguly przy cholestazie porod jest wywolywany szybciej ze wzgledu na zdrowie maluszka... ja poprostu juz nie wiem jak moge sobie pomoc... chcialabym bardzo urodzic naturalnie i byloby mi strasznie przykro gdybym musiala miec wywolany ale ta bezsilnosc mnie wykancza, a napewno mojemu synkowi tez nie jest milo jak ciagle placze, stresuje sie i drapie do krwi...

ze nie chcę żeby w szpitalu dziecko mi szczepili i sama zaszczepię (tzn na własną rękę).

Royanna czop mi nie odszedł, ale wczoraj miałam dwie plamki krwi na wkładce... więc nie wiem co i jak... Dzisiaj ogólnie czuję się dobrze, tylko to zapowietrzenie mnie denerwuje, bo ciagle chce mi się bekać :dry: Zobaczymy co to będzie... Najwyżej wcześniej urodzę ;-)
Natalunia to jak napiszesz to i ja poprosze o wzór, raczej z tej opcji skorzystam!
Trzymaj się w razie czego :))))

Wiadomość od Cleo:
"Mam załamki z karmieniem cyckiem :( bo mi nie wychodzi :( Niunio ok nie marudzi nawet jak głodny to dzielnie znosi moje starania. A ja się poryczałam".

Czuje się jak komentator wojenny :))))) Napisałam do Cleo, że wszystkie ją pozdrawiacie i zachwalacie urodę Igorka :))))
Pozdrawiam!

Wiadomość od Cleo:
"Mam załamki z karmieniem cyckiem :( bo mi nie wychodzi :( Niunio ok nie marudzi nawet jak głodny to dzielnie znosi moje starania. A ja się poryczałam".

Czuje się jak komentator wojenny :))))) Napisałam do Cleo, że wszystkie ją pozdrawiacie i zachwalacie urodę Igorka :))))
Pozdrawiam!

napisz jej zeby sie nie poddawala i NIE STRESOWALA bo to wpywa na laktacje. cierpliwie, powolutku, a wszytsko sie uda. ( latwo mi teraz pisac, a zobaczymy co bedzie potem...)

Mary na zyczenie nikt mi nie wywola porodu.... chodzilo mi o to ze moze ublagam przez to swedzenie, bo zreguly przy cholestazie porod jest wywolywany szybciej ze wzgledu na zdrowie maluszka... ja poprostu juz nie wiem jak moge sobie pomoc... chcialabym bardzo urodzic naturalnie i byloby mi strasznie przykro gdybym musiala miec wywolany ale ta bezsilnosc mnie wykancza, a napewno mojemu synkowi tez nie jest milo jak ciagle placze, stresuje sie i drapie do krwi...
A kiedy sie wybierasz do szpitala??kurcze zebys jeszvze chociaz 2tyg wytrzymala ale domyslam sie ze strasznie Ci ciezko...
Wiadomość od Cleo:

Pozdrawiam!

Biedna Cleo..ja tez mialam zalamke z karmieniem i szybko sie pooddalam czego zaluje teraz zamierzam walczyc dluzej:-)

okna umyte czekam na efekt..ale pewnie nici z tego hehe:-)

aaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
wrocilam wlasnie z wizyty na siku i kladac sie do lozka cos mi przeskoczylo w dole kregoslupa!! jezu jaki bol. jakby mi ktos noz wbil i przekrecil...
do tego zaczyna mnie bolec podbrzusze ....

moze to lezenie i relaks jednak sa najlepsze na szybszy porod?

reklama
A kiedy sie wybierasz do szpitala??kurcze zebys jeszvze chociaz 2tyg wytrzymala ale domyslam sie ze strasznie Ci ciezko...

Biedna Cleo..ja tez mialam zalamke z karmieniem i szybko sie pooddalam czego zaluje teraz zamierzam walczyc dluzej:-)

okna umyte czekam na efekt..ale pewnie nici z tego hehe:-)
już zdążyłaś okna umyć?? błyskawica jesteś:-):-):-):-)
wiesz jak pomysle ze jeszcze miesiac mialabym sie drapac, wymiotowac kwasami, nie moc NIC na siebie zalozyc.... to mnie naciaga... chyba polozna bede blagac na nastepnej wizycie (w srode) zeby wyslala mnie na wywolanie bo uwierzcie ze normalnie wszystko znosze i naprawde ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi ale na dzien dzisiejszy mam serdecznie DOŚĆ :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(
Klaudzia trzymam kciuki:):) żeby się udało u nas w Polsce nie ma z tym problemów

Do góry