reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

no to wybija godzina zero dla Oliwki :-):-):-) ale fajnie ma :-)

Ja tez mysle ze Gawit by sie nam pochwalila... mam tylko nadzieje ze nie lezy w szpitalu i czeka na rozwiazanie..

a ja po kolejnej nie przespanej nocy.... dziewczyny mam juz dosc i wcale nie chce urodzic w terminie juz....:-:)-:)-(

reklama
branża motoryzacyjna, Moment idealny po prostu!!!!

100 lat 100 lat niech żyje żyje nam!!!!!
Wszystkiego najlepszego :))))

Zaciskam kciuki za oliwkę!!!!

o rany.. to wesoło macie :-( a spodziewaliście się, czy z zaskoczenia?

niunians - imieninowe najlepszego :-)

już 8 po9... oliwka chyba nie ma przy sobie neta :cool2::-D skoro jesczze nic nie napisała. szkoda, bo złożyłabym jakieś gratulacje..

ja się ciągle budzilam, bo śniło mi się, że mam skurcze i jak się wybudzałąm, to rzeczywiście w skurczu.. męcząca ta noc była. Dziś od gina oczekuję radykalnych rozwiązań :cool2:

Niunians Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imieninek

92676295.jpg

Też czekam na wieści od Oliwki :tak:

Jejku, powiem wam że normalnie mam problem z poruszaniem - czyt. bolące plecy! 3/4 nocy nie przespałam bo tak mnie bolały... Ciekawe jest to że jeszcze jak siedzę to jest w miarę dobrze ale jak tylko się położe to istna masakra :no:
Miałam dziś na basen jechać, no ale zobacze czy sie wogóle z łóżka zwlekę..
Jeszcze trochę i juz wogóle przestanę sypiać... :-(
Nikomu takiego bólu nie życzę...

Też czekam na wieści od Oliwki :tak:

Jejku, powiem wam że normalnie mam problem z poruszaniem - czyt. bolące plecy! 3/4 nocy nie przespałam bo tak mnie bolały... Ciekawe jest to że jeszcze jak siedzę to jest w miarę dobrze ale jak tylko się położe to istna masakra :no:
Miałam dziś na basen jechać, no ale zobacze czy sie wogóle z łóżka zwlekę..
Jeszcze trochę i juz wogóle przestanę sypiać... :-(
Nikomu takiego bólu nie życzę...

Mary mnie tak samo boli kregoslup:-:)-:)-( a najgorsze jest jak mnie nerwobol w krzyzu zlapie.... dzie nie spalam wogole...

Czesc Babeczki!

Oliwka pewnie dochodzi do siebie(albo jest w trakcie)po cc i za chwilke utuli malenstwo :)
Ewelina pewnie tez urodzila, bo dzidzius postanowil zrobic na zlosc lekarzowi ktory stwierdzil, ze jeszcze nie czas ;)
A Gawit...mysle, ze tez tula malenstwo...

Sypiemy sie, sypiemy sie...

Kasiula, tylko Ty pechowa, bo tak zawsze-jak zalezy nam na doczekaniu terminu to nie ma szans, a jak chcemy szybciej, to organizm plata figla...

Mi zalezy na doczekaniu choc do 8.11 i boje sie, ze sie nie uda...ze nie bede miec skurczy jak za pierwszym razem tylko od razu wody...ach i te 100mysli w glowie...

Ja dzis kiepsko spalam...a ostatnio nie mialam z tym problemow. Ale tez teraz przez plecy. Ostatnio bola mnie miesnie pod lopatkami, chyba jak w ciagu dnia za duzo siedze, a odzywaja sie najczesciej jak sie klade. I tak na lewym boku nie moglam ulezec przez plecy, na prawam maly zawsze mnie gdzies pod zebrami ugniata, a na wzak nie chce za dlugo bym malego nie przyduszac a po tym wtedy krzyz sie odzywa...Po prostu uroki ciazy!
A wiecie, od jakiegos czasu mam opuchniete kostki, ale najbardziej od srodka. i w lewej musiala mi peknac chyba jakas zylka, choc siniaka nie widac, bo nawet jak staje na tej nodze to czuje bolesny nacisk od naciskania stopa powierzchni...nie wiem jak to opisac...

a ja wlasnie dzwonilam do szpitala przez to moje swedzenie.... powiedzieli mi ze mam sie kontaktowac ze swoim lekarzem ktory ma mi przepisac Antihistamine co powinno zlagodzic to swedzenie.... NO CO ZA KUR** PAJACE!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ile juz im mowie ze mnie swedzi to dopiero teraz pomysleli zeby mi cos przepisac???? :wściekła/y:czekam na tel. z przychodni od mojego lekarza... zobaczymy co mi powie... polozna ze szpitala kazala mi sie z nia kontaktowa gdyby lekarz nie chcial wypisac recepty...

mam tylko nadzieje ze te tabletki pomoga bo jestem bliska depresji...

reklama
Klaudzia a ja myslalam, ze juz Ci w miare minelo to swedzenie. jezu, bardzo Ci wspolczuje. nawet sobie nie chce wyobrazac przec co przechodzisz codziennie.

wszystkie narzekacie na niewyspanie to i ja ponarzekam. znowu pol nocy przesiedzalam w lozku, tym razem z nogami wysoko na walizce i jest troszke lepiej jesli chodzi o opuchlizna w kostkach i lydkach. no ale jestem niewyspana.
a do tego pada u mnie deszcz i nie mam przez to telewizji. tak mi maz ze szwagrem antene sat. podlaczyli, ze gdy pada deszcz to mi nie odbiera konwerter. jestem super zadowolona. sama w domu, nic do roboty i nawet obejrzec mango nie moge :p

Do góry