reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

a ja przed chwila se lezalam i lukałam na tv i dzidzia jakąś zmorzoną aktywność miała bo rusza się mocno ... i czułam główkę jak tykała mnie na dole maleństwo chyba chce wyjść :)

a ja w piątek mam wizyte u lekarza myslalam ze juz nie zdaze a jednak zobaczymy co gin powie jak mnie zobaczy :) a wlasnie teraz mi pewnie wystawi zwolnienie do 1 tak jak mam termin a pozniej? szpital czy gin? a moze na macierzyński musze isc?

reklama
pogoda, ze az sie z lozka nie chce wstawac. ja dzis chyba skoncze ostatnia czesc czytac sagi "zacmienie". tylko sie troszke boje, bo obiecalam mezowi, ze jak skoncze czytac to zacze rodzic. nie wiem czy zdolam dotrzymac slowa ..

mam to samo, mysle czy nie zaczac dzis po schodach chodzic i nie brac zimnych prysznicow. mam dosyc po kazdej kolejnej nocy, po kazdym wstaniu na siku i w ogole juz ogolnie mam dosyc.
mowie do malenstwa " wyjdz juz prosze, ja bede cie tulila i przewijala i karmila, a potem jak babcia przyjedzie to mama przynajmniej bedzie troszke zagojona i na spacerek sie pojdzie". a on nic, siedzi cicho w tym moim brzuszysku pokazujac jak mu tam dobrze i cieplutko.

u mnie po schodach to ciezko bo mieszkam na 3 pietrze a wczoraj jak ze sklepu wrocilam to chyba 15 minut sapałam :) wogole to maz sie smieje bo wczoraj lezalam w lozku i rozmawialismy i jak dluzej mowilam to ciezko było mi oddychac a ten sie smieje i glupio pyta czy oddychanie cwicze hehe a co do zimnych prysznicow to szybko bym wyszla hehehe wole jednak cieplejsza wode :) a zeby to takie łatwe było ... ja juz bym tez wiele dala zeby było juz ta godzina itp ale jak... nawet sex u mnie nie dziala a niby taki niezawodny

reklama
dziewczyny czy Wy juz macie butelki i smoczki wysterylizowane lub wyparzone.....??

a ja juz wysterelizowalam i se zrobilam miejsce w kuchni :) ale napewno przed pierwszym podaniem butelki i smoczkow to napewno jeszcze raz wysterelizuje
a smoczki to nie wiem czy trzeba... nawet sie nie zastanawialam :eek: a biore jeden ze soba do szpitala wrazie czegoś lepiej miec niz nie miec po tym co slyszalam jak robia jak dziecko płaczliwe strasznie

Do góry