reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja przez całą ciąże nie miałam dużego apetytu az do 9 miesiąca, teraz nawet sporą porcje potrafie zjeść.
A co do pobolewań-tez sie u mnie zaczęły.
Lekarz mi powiedział ze to ma wiązek z naciągającymi się wiązadłami i na to moze tylko nospę poradzić oraz to jest oznaką- ze zbliża sie poród wielkimi krokami...
a mam pobolewania, jakby |kolkowe| na dole, jakby bolała szyjka macicy- takie dziwne bóle...
A zębem martwie się,nie tylko wyrwaniem, bo to pod znieczuleniem-ale tym ze potem moze boleć-a nic przeciwbólowego nam nie można.
I te babeczki, ktore nie maja 8-mek niech sie tylko cieszą.
Mi kiedys dentysta powiedział ze mam szczescie, bo mam taką małą szczękę ze nie bede miala 8-mek...a jednak, wyrastają, ale że szczeka dalej mała, one miejsca nie mają i od razu do wyrwania rosną :(

reklama
ANADRI, gdzie jesteś???? Co tam na USG wyszło???? Odezwij się!!!
Już ja nawet kilka razy na skypie zaczepiałam bo teoretycznie była/jest dostepna ale też cisza... :baffled: Niby ma opis że odpoczywa, więc moze faktycznie padła umordowana...
Mimo wszystko sie martwie, bo nie brzmiały ostatnie wypowiedzi pozytywnie...

Już się zaczyna weekendowa cisza :laugh2::laugh2::laugh2:, ale w poniedziałek Michalinka będzie miała 3 pełne doby :happy: i będzie silniejsza.

A co u Burej ktoś może coś wie???

Już ja nawet kilka razy na skypie zaczepiałam bo teoretycznie była/jest dostepna ale też cisza... :baffled: Niby ma opis że odpoczywa, więc moze faktycznie padła umordowana...
Mimo wszystko sie martwie, bo nie brzmiały ostatnie wypowiedzi pozytywnie...
Niech odpoczywa ile wlezie, ale niech , do jasnej anielki, napisze że jest ok!!! To trwa momencik, a ja przynajmniej byłabym spokojna!!!:wściekła/y:

Niech odpoczywa ile wlezie, ale niech , do jasnej anielki, napisze że jest ok!!! To trwa momencik, a ja przynajmniej byłabym spokojna!!!:wściekła/y:
Noooooo nareszcie:
cyt. skypa Anadri:
marta: hej, dopiero wrocilam
Mary: no nareszcie, wszystkie tam czekamy/ja na newsy. no i jak? w skrocie
marta: jakbys mogla to napisz a forum bo ja juz nie mam sily wchodzic klade sie spac zaraz
marta: ogolie mam mniej tych wod ale i tak ponad norme, kolejne usg za 2 tygodie, robili mi 2 razy ktg, bo powiedzialam ze maly sie nie rusza. Na pierwszym wyszlo cos nie tak wiec musieli robic drugie
Mary: a wiadomo co cie tak rano zabolalo??
marta: nie wiadomo, i na moje opuchniecie to oni tez nic nie moga poradzic bo nie wiedza od czego. masakra, jutro wszystko opisze, a teraz przepraszam ale klade sie do wyrka bo padam na twarz, tak mnie dlugo trzymali w szpitalu
Mary: kladz sie kladz, najwazniejsze ze z malym wszystko ok
spokojnej nocki :)

reklama
Do góry