reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiu 3mamy kciuki!!!!
A ja dzis odsypiam wszystkie nieprzespane noce... swedzenie mnie nie opuszcza :-:)-:)-( mecze sie codziennie do 3/4 rano.... juz nie wyrabiam...
pisze zebyscie sie nie martwily jezeli jeszcze o mnie pamietacie hehe
Noooo, jesteś nie znikaj na tak długo, a remont zostaw rodzince :happy:
Dzisiaj już ledwo chodzę, tak mnie bolą żebra że nie mogę sobie znaleźć miejsca , w czwartek do szpitala:( Jak myślicie wypuszczą mnie jeszcze przed cesarką? Termin mam na 22,11 ?
Ja myślę, że jeśli nic Cię nie boli, ani nie będzie skurczy i rozwarcia to cię wypuszczą, bo mamy ten sam termin :happy::happy::happy:
KaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.

GRATULUJE!!!!!

W końcu się udało, pewnie dlatego, że Michalinka taka mała to tak długo ją męczyli (wiedzieli co robią). Teraz trzymamy kciuki żeby szybko przybrała :happy:

reklama
Tej kobiecie to ja współczuje z całego serca, ja się rozpłakałam jak to pierwszy raz zobaczyłam, wkurzyła mnie trochę moja tejściowa - powiedziała jak ona mogła puścić ten wózek, ja myślę że kobieta nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć i poprostu to była sekunda i pech, a jej rozpaczy to nie chciałabym przeżywać. Najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło :happy:

gosiaczekkkkkk szczerze współczuję z tym zębem :-( jejku a ja ubolewałam nad tym, że jakaś nienormalna chyba jestem, że nie mam 8, a teraz to naprawdę nie żałuję........
Jeszcze pare dni i bedziesz miała z głowy, ale wierze, że do tego czasu to pewnie będziesz się zamatrwiać. Wiem, że łatwo mi mówić, ale głowa do góry :tak:

dziewczyny, czy wy tez mniej jecie niz wczesniej? niewiem, czy to dlatego,ze ten brzuch mam taki duzy i dzidzi mi siedzi na zoladku, ostatnio nie moge zjesc normalnej porcji, bo potem nie moge sie ruszac, czuje sie taka pelna. dzisiaj na przyklad o 13.00 czy 13.30 zjadlam 4 knedle ze sliwkami i do tej pory jestem tylko lekko glodna,tzn ochote mam, ale miejsce w zoladku tak srednio. z drugiej strony nie chce jesc w nocy i chyba pojde i zjem cos malego, moze jajecznice...
albo...dzidzi uznalo,ze mama juz wystarczajaco przytyla i stwierdzila, ze mi pomoze ogranicyc apetyt:-D:tak:

Ostatnia edycja:
Jem tez mniej ale czesciej :-D wiec chyba sie wyrownuje :-D

Mam juz dzisiaj drugi czy trzeci raz takie niby delikatne ale nieprzyjemne skurcze w dole brzucha i troche mnie to martwi. To sa chyba te przepowiadajace co?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny, czy wy tez mniej jecie niz wczesniej? niewiem, czy to dlatego,ze ten brzuch mam taki duzy i dzidzi mi siedzi na zoladku, ostatnio nie moge zjesc normalnej porcji, bo potem nie moge sie ruszac, czuje sie taka pelna. dzisiaj na przyklad o 13.00 czy 13.30 zjadlam 4 knedle ze sliwkami i do tej pory jestem tylko lekko glodna,tzn ochote mam, ale miejsce w zoladku tak srednio. z drugiej strony nie chce jesc w nocy i chyba pojde i zjem cos malego, moze jajecznice...
albo...dzidzi uznalo,ze mama juz wystarczajaco przytyla i stwierdzila, ze mi pomoze ogranicyc apetyt:-D:tak:
alez mi sie knedli zachciało!!!!!!
tez jem mniej a częściej

reklama
Do góry