wiem co czujecie mojego męża w ciągu całego dnia widze może 2-3 godziny a zeby z nim troche dłużej pogadać wchodze mu do łazienki jak sie kompie i z nim gadam tak mi jego ciąge mało , przez całe dnie siedze sama , i albo tv, albo laptop, czasem ksiązka i tak mi zleci dzień ale juz nie długo dzidzia bedzie z nami więc bedzie inaczej
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Siedzę sobie właśnie bez prądu bez internetu ( mąż mi dał swój bezprzewodowy) nawet wody sobie nie mogę zagotować bo mam płytę elektryczną na szczęście palimy kominkiem bo piec też nie działa
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można ich stosować w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje
za to od jutra zaczynam masaż krocza mąż kupił mi olejek ze słodkich migdałów (to akurat można w ciąży) witaminę E tylko ten olejek z pszenicy musi dokupić i zrobie sobie tą miksturę
dzisiaj posmarowałąm sobie brzuch tym olejkiem z migdałów z 3 kroplami witaminy E i rewelacja jak mnie swędziała skóra i myślałam że mi pęknie tak wszystko mi przeszło po tym kremie z perfecty tak nie miałam może jak dodam ten olejek z pszenicy to będzie jeszcze lepiej bo na nim pisze że działa przeciw rozstępom tylko musze doczytać czy można go stosować w ciąży ale chyba tak
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można ich stosować w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje
za to od jutra zaczynam masaż krocza mąż kupił mi olejek ze słodkich migdałów (to akurat można w ciąży) witaminę E tylko ten olejek z pszenicy musi dokupić i zrobie sobie tą miksturę
dzisiaj posmarowałąm sobie brzuch tym olejkiem z migdałów z 3 kroplami witaminy E i rewelacja jak mnie swędziała skóra i myślałam że mi pęknie tak wszystko mi przeszło po tym kremie z perfecty tak nie miałam może jak dodam ten olejek z pszenicy to będzie jeszcze lepiej bo na nim pisze że działa przeciw rozstępom tylko musze doczytać czy można go stosować w ciąży ale chyba tak
Ostatnia edycja:
alescie sie rozpisaly! jeden dzien a 14 bitych stron, a na samym poczatku taka niespodzianka- pianistka sie rozpakowala w 33 tyg! to tak jak j bym teraz miala rodzic lepiej jeszcze nie
mi nic z cyca nie leci ;-)
pogoda tez sliczna, zlota,ale angielska jesien
luandzia1
Entuzjast(k)a
raczej w zielarskim yam mają różne te olejki tylko akurat w tym w którym był mąż nie było ale u nas jest jeszcze pare takich sklepów więc powiedział mi że jutro mi przyniesiea gdzie ten olejek z pszenicy można kupić? w aptece czy w ziołowym?
AniaSm
Fanka BB :)
Iza Ty lepiej uważaj bo po przeboju z przenoszeniem kwiatków w doniczkach to nic nie wiadomo , podziwiam za determinacje , ja bym je zostawiła do powrotu męża albo poprosiła sąsiadów o pomoc :-)a mój synio dostał gorączki... czyli zaraz rozchoruje się moja córka, a za nimi ja no i jak tu rodzić
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Siedzę sobie właśnie bez prądu bez internetu ( mąż mi dał swój bezprzewodowy) nawet wody sobie nie mogę zagotować bo mam płytę elektryczną na szczęście palimy kominkiem bo piec też nie działa
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje
mowisz ze po kapieli zaczelo sie cos dziac? czyli skurcze? bole? czy co? hehehe
alescie sie rozpisaly! jeden dzien a 14 bitych stron, a na samym poczatku taka niespodzianka- pianistka sie rozpakowala w 33 tyg! to tak jak j bym teraz miala rodzic lepiej jeszcze nie
bo dzis snieg spadł i kazda siedziala w domu przed kompem
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Maxwell a daj mi swoje dane to wpisze na liste listopadowek
♥ Imię-
♥ Termin porodu wg OM -
♥ Płeć –
♥ Imię-
♥ Termin porodu wg USG - ♥ Termin porodu wg OM -
♥ Płeć –