reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

wiem co czujecie mojego męża w ciągu całego dnia widze może 2-3 godziny a zeby z nim troche dłużej pogadać wchodze mu do łazienki jak sie kompie i z nim gadam tak mi jego ciąge mało , przez całe dnie siedze sama , i albo tv, albo laptop, czasem ksiązka i tak mi zleci dzień ale juz nie długo dzidzia bedzie z nami więc bedzie inaczej :sorry:

reklama
Siedzę sobie właśnie bez prądu bez internetu ( mąż mi dał swój bezprzewodowy) nawet wody sobie nie mogę zagotować bo mam płytę elektryczną na szczęście palimy kominkiem bo piec też nie działa :sorry:
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można ich stosować w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać :szok: na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje

za to od jutra zaczynam masaż krocza :-pmąż kupił mi olejek ze słodkich migdałów (to akurat można w ciąży) witaminę E tylko ten olejek z pszenicy musi dokupić i zrobie sobie tą miksturę
dzisiaj posmarowałąm sobie brzuch tym olejkiem z migdałów z 3 kroplami witaminy E i rewelacja jak mnie swędziała skóra i myślałam że mi pęknie tak wszystko mi przeszło po tym kremie z perfecty tak nie miałam może jak dodam ten olejek z pszenicy to będzie jeszcze lepiej bo na nim pisze że działa przeciw rozstępom tylko musze doczytać czy można go stosować w ciąży ale chyba tak

Ostatnia edycja:
alescie sie rozpisaly! jeden dzien a 14 bitych stron, a na samym poczatku taka niespodzianka- pianistka sie rozpakowala w 33 tyg! to tak jak j bym teraz miala rodzic :szok: lepiej jeszcze nie :no:

mi nic z cyca nie leci ;-):-D
pogoda tez sliczna, zlota,ale angielska jesien

Siedzę sobie właśnie bez prądu bez internetu ( mąż mi dał swój bezprzewodowy) nawet wody sobie nie mogę zagotować bo mam płytę elektryczną na szczęście palimy kominkiem bo piec też nie działa :sorry:
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać :szok: na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje

za to od jutra zaczynam masaż krocza :-pmąż kupił mi olejek ze słodkich migdałów (to akurat można w ciąży) witaminę E tylko ten olejek z pszenicy musi dokupić i zrobie sobie tą miksturę
dzisiaj posmarowałąm sobie brzuch tym olejkiem z migdałów z 3 kroplami witaminy E i rewelacja jak mnie swędziała skóra i myślałam że mi pęknie tak wszystko mi przeszło po tym kremie z perfecty tak nie miałam może jak dodam ten olejek z pszenicy to będzie jeszcze lepiej bo na nim pisze że działa przeciw rozstępom tylko musze doczytać czy można go stosować w ciąży ale chyba tak

mowisz ze po kapieli zaczelo sie cos dziac? czyli skurcze? bole? czy co? hehehe

alescie sie rozpisaly! jeden dzien a 14 bitych stron, a na samym poczatku taka niespodzianka- pianistka sie rozpakowala w 33 tyg! to tak jak j bym teraz miala rodzic :szok: lepiej jeszcze nie :no:

mi nic z cyca nie leci ;-):-D
pogoda tez sliczna, zlota,ale angielska jesien

bo dzis snieg spadł i kazda siedziala w domu przed kompem :cool:

reklama
kurcze, wlasnie obejrzalam pare zdjec z polski ( nie mam polskiej tv) i faktycznie u was to niewesolo z tym sniegiem :shocked2: musze zadzwonic rano do mamy, ale z tego co wiem, to w okolicach wroclawia nie sniezy?

Do góry