reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a nie wiem tego ale jak ogladalam fakty dzis to serio zasniezona polska :) u mnie na szczescie od południa deszcz ze sniegiem wiec sniegu tyle co na samochodach i trawie na ulicy mokro tylko wiec moze tyle z zimy na podlasiu :) no ale wieje strasznie

reklama
Mam dzisiaj wieczór pt "bez sensu" :-(
Od tygodnia siedze sama, oglądam filmy, czytam książki ale już mam serdecznie dosyć! Nawet chomika nie mam do którego mogłabym pogadać :confused2:
Jest mi smutno, nudno, i tęskno już, a to jeszcze dwa tygodnie do powrotu Ł...
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
współczuję ci bardzo, zwariowałabym chyba sama w domu tak wieczorami.Nie masz w pobliżu jakiejś koleżanki???? Dobrze, że internet jest chociaż!!!

a mnie zgaga dopadla i bezsennosc eh ...
a dzis maz mnie zdenerwował i wybuchlam placzem poszlam do sypialni i chyba 2h lezalam chcac zasnac wkoncu jak przyszedl to wstalam do kompa chyba chumorki zaczynam miewac nie dobrze ...
hej hej i ja mam dość braku snu. Wczoraj poszłam spać około 2 w nocy a wstałam dziś o 8 rano, w dzień nie spałam i co???? jest 24.00 a ja nie mogę usnąć!!! zgaga mnie męczy!!!!! mam dość :( aż płakać mi się chce!!!!!!! z tej niemocy!!!!!

hej hej i ja mam dość braku snu. Wczoraj poszłam spać około 2 w nocy a wstałam dziś o 8 rano, w dzień nie spałam i co???? jest 24.00 a ja nie mogę usnąć!!! zgaga mnie męczy!!!!! mam dość :( aż płakać mi się chce!!!!!!! z tej niemocy!!!!!

zamiast korzystac i spac i odpoczywac bo jak beda dzieci to nam oczka beda sie zamykac a zasnac nie bedziemy mogly eh filozofia ;]

zamiast korzystac i spac i odpoczywac bo jak beda dzieci to nam oczka beda sie zamykac a zasnac nie bedziemy mogly eh filozofia ;]
albo z drugiej strony, nasz organizm przyzwyczaja nas do braku snu :))))
kiedyś potrafiłam spać 12 godzin ciagiem i mnie głowa nie bolała, w ciąży wszystko się zmieniło :((( a ja tak kocham spać !!

A juz myslałam, że ze mna cos nie tak, ze nie spie nocami. Widze, że inne mamuski tez to wzięlo. Musimy sie przemeczyc. W koncu nadejdzie dzien, że nie bedziemy narzekac na brak zajecia wiec moze korzystajmy ;-)

reklama
Do góry