reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ale pysznie wygalda :) no to se zrobie dzisiaj ciacho i wieczorem jak bede jadla pomysle o tobie ;) mniam galaretka mniam :)
nie inaczej :-D

Kamcia wszystkiego najlepszego. Widze ze urodzilysmy sie w tym samym dniu :-D
dziękuję... wzajemnie...
haha to będzie powójny torcik.....:-p no i można już zacząć świętować....

chyba że coś jeszcze brakiuje??

no to musisz urodzić dzis, bo zubilewicz mówil, że śnieg ma być jutro..

:D
Dzieki Bogini w Posen nie ma zim :) znaczy jest cos a'la zim (rozumiecie pol centymetru sniegu przez wiekszosc czasu). Pamietam jak poprzednia lepsza polowa przyjechala w konkury (sto lat temu) z poznania do mnie do warszawy. Grudzien byl jakos - patrze a "toto" ma na nogach polbutki skorzane cienkie... a tam zawieje i zamiecie :) snieg po kostki - ubawilam sie po pachy - pierwsze co zrobilismy to wycieczka do sklepu po buty :) Taka oto jest roznica miedzy zima w posen (brak zimy) a reszta kraju :)

Ostatnia edycja:
Mimo, że Kamci składałam, ale na takie ciacho chcę się załapać :-p:-p:-p

Wszystkim naszym listpoadowym solenizantkom 100 lat życia, zdrowych maleństw i szybkich porodów :-):-):-):-)

:szok: właśnie po kryjomu rabałam tatara jak to przeczytałam :eek: teraz mi niedobrze :-(

tatar troche niebezpieczny w ciazy chyba...:cool:
Tez sobie tak pomyslalam ze zostalo naprawde 4 tygodnie to moze dac se na luz - ani coli ani tatara (ktorego kocham pasjami) ani prawdziwego sera"smierdziucha" - czekalam tyle czasu poczekam ta chwilke...

Kam... za taki tort to teraz dam się pokroić...;-)

ILONKA wszystkiego najlepszego , żeby Ci się dobrze działo , a że działo to armata, zeby Ci się dobrze armaciło:-D:-DI nie pytaj mnie o sens tych zyczeń , bo od paru lat takie składa mi mój M i do dzis nie rozumiem co on ma na myśli, ale na pewno nic złego:tak:

reklama
Kam... za taki tort to teraz dam się pokroić...;-)

ILONKA wszystkiego najlepszego , żeby Ci się dobrze działo , a że działo to armata, zeby Ci się dobrze armaciło:-D:-DI nie pytaj mnie o sens tych zyczeń , bo od paru lat takie składa mi mój M i do dzis nie rozumiem co on ma na myśli, ale na pewno nic złego:tak:
Fajne :-D

Dziekuje wszystkim

Do góry