reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

To naprawde mily gest :-) a skarpetki przeslodkie :-):-):-)

Ja mam okropnych sasiadow oprocz jednych z Filipin.

Sasiadka z prawej to baba z 5 dzieci, ostatnio poprosila mnie o obciecie wlosow jej corki, gdy przyszlam okazalo sie ze ma wszy, niestety wczesniej obcielam jej maszynka wlosy bo byly bardzooooo dlugie, byly prawie za tylek a skracalam je prawie do ramion. wiec zanim sie zorientowalam ze ma "przyjacieli" we wlosach to moja maszynka, plachta, nozyczki, grzebienie i klipsy byly juz zainfekowane :wściekła/y::wściekła/y: mowie jej matce ze mala ma wszy a ta na to.... oooo wiem wiem, zauwazylam 2 dni temu!!!! :crazy::crazy::crazy: no co za baba. jak mozna prosic o obciecie wlosow jezeli mloda ma wszy! i to jeszcze fryzjerke ktora uzywa tych samych sprzetow na wielu klientach :szok: no i prosic babke w ciazy ktora nie bardzo moze cokolwiek uzyc na swoich wlosach w czasie ciazy.
oczywiscie caly sprzet zostal wysterylizowany, ale to troche kosztuje :wściekła/y::wściekła/y:bo maszynke musialam oddac do czyszczenia.

a reszta sasiadow to same "stare zgredy" przepraszam za okreslenie ale takie fakty... tylko zrzedza o wszystko!

reklama
No Kamcia, niech Ci poród lekkim będzie, zdrówka też , bo zawsze się przyda i jeszcze troszkę kasy - też chyba nie zaszkodzi:tak::tak::tak:

:-):-):-):-):-):-)

Ka.M`cia STO LAT!!! Zycze milego dzionka i fajowych prezentow! :tak::tak::tak::tak:

Kamcia wszystkiego najlepszego......
Jak tu dziś kolorowo na stronce :-D
dziękuję dziewczyy za życzonka....

hah... super urodziny... dziś spędzam nad wc:zawstydzona/y::eek: no niestety uroki ciąży... wrrrr

klaudzia wpółczuję.. ,baba ma tupet:confused2:

kingula śliczne skrpetuszki

dla wsyzstkich mam torcik ;-)
3473276170979e5f5758o.jpg

iii.... szampana ....
haha Piccolo :-p
19038.jpg

Ostatnia edycja:
Ja pamietam najbardziej "Czerwonego Smoka" i akcję przy stole...ta kolacja z tym kolesiem co zjada sam swój mózg ...okropność:-Draz obejrzałam i mi wystarczy:-D
Ja na obiad robię leczo...z kiełbaską jakby się ktoś pytał :-D
:szok: właśnie po kryjomu rabałam tatara jak to przeczytałam :eek: teraz mi niedobrze :-(

Tak u nas tez :tak: W sumie mowili w TVN, zeby powyjmowac zimowe ciuchy i sie przygotowac na zime, ktora nadejdzie dzis w nocy w srodkowej Polsce, a na polnocy jutro :eek: takie to lato bylo krotkie....az plakac sie chce :-( A ja nie moge znalezc kombinezonu dla mojej starszej (jak to smiesznie brzmi, jeszcze niedawno byla jedyna i nie sadzilam ze w koncu bedzie starsza siostra :-D ). Albo chociaz kurtki...jak sa to jakies cienkie albo bardzo drogie. Dopiero pod koniec tygodnia maja sie pojawic w sklepach. No i zonk. Bo jutro snieg,a ja w jesiennej kurtce nie puszcze jej do przedszkola :wściekła/y: musze pogrzebac w szafach.
zalożysz pod spód 2 swetry i będzie dobrze, dacie radę kilka dni.
Ja mam całe szczęście z zeszłego roku kompinezon i 2 kurtki. W zeszłym roku podwijałam, a w tym sa w sam raz. Jestem bardzo zadowolona.

Dziewczyny , która z Was będzie miała Cesarkie Cięcie?
Czy macie już wyznaczony termin ?
Na który tydzień lekarz planuje to cięcie ?
ja jeszcze nic nie wiem, moze w czwartek będę wiedzieć, taką mam nadzieję.

Kamcia wszystkiego najlepszego. Widze ze urodzilysmy sie w tym samym dniu :-D

A ja dzis samopoczucie mam bardzo dobre, ale fizycznie troche gorzej ze mna. Pobolewa mnie tak jakby lewy jajnik czy cos tam w okolicy. Nie boli moze az tak ale jest takie denerwujace :wściekła/y: Nie lubie takich niespodzianek :no:

reklama
Do góry