Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a ja o dziwo nie spalam dzis hehe pewnie temu ze musialam sie wykompac bo zaraz do gina o boze jak sie namęczyłam przy goleniu nog szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biorę cały czas 3x dziennie kwas foliowy i do tego 3x dziennie po 2 tbl ascoferMoja gin kazala mi wrecz caly czas przyjmowac kwas foliowy bo on wlasnie podnosi hemoglobine-tzn wplywa na przyswajalnosc np zelaza
Dostalam od niej ochrzan jakis czas temu jak nie bralam.
Teraz nie biore nic, ale wyniki mam ok.
zapewne będziesz rodzić w Limerick więc może się spotkamy;-)witam przyszle mamusie :-)
ze sie tak dolacze do rozmowy - ja ogolnie nie mam sily juzzzz, mala kopie ze wszystkich sil i do tego czkaweczka. jakies trzy dni temu zaczelam odczuwac lekkie skurcze i jakos tak przeczuwam ze nie dotrzymam do terminu .i dodam na koniec ze najgorsze jak kopie po zebrach . maly lobuziak moj kofany .
zapewne będziesz rodzić w Limerick więc może się spotkamy;-)
My też nie możemy się doczekać porodu:-)
tak w Limerick bedziemy rodzic juz nie mozemy sie doczekac . moze sie spotkamy