reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
KaśkaK Trzymaj się!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze:-) Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!

Dudziakowa - super, że jesteś już w domku. Teraz tylko kuruj się i uważaj na siebie. Pierwsze tygodnie ponoć najgorsze, ale już niedługo wszystko się unormuje :-)

Klaudzia - szkoda gadać co tam z wami robią!!! A ja na naszą polska służbę zdrowia narzekam! Trzymaj się i jedź do tego polskiego gina. Może będzie w końcu jakiś rozsądny!!

Z tym ukrywaniem wydatków to bym uważała. Ja całe szczęście tego problemu nie mam. Mój M chce wydawać więcej niż ja :-) Pod tym względem zawsze ja go hamuje i muszę wynajdywać tańsze rzeczy, bo on kupowałby to co mu się po prostu podoba nie zważając na cenę. Choć prawda jest taka, że zazwyczaj razem podejmujemy decyzje zakupowe, nawet te mniejsze :-)

Ooo, zaraz muszę iść do dentysty i tak strasznie mi się nie chce!!!!!!!!!!!!! Ale przynajmniej skończyłam prasowanie ciuszków dla Kropeczki :-)

Mieli Kasię pomeczyć aż skończy pełne 35 tc , a tu dziś zaczyna 36 więc do dzieła;-)
Kasia dasz radę ;-) Teraz już pójdzie z górki;-)
Dudziakowa powodzenia w opiece nad małym :-):-)jesteś dzielna

i mi tez prosze :tak: dziunka18@wp.pl

Wlasnie wpadlam na genialny pomysl. Rozmawialam z pediatra i wstepnie szczepienia, ktore chce zrobic malej wyniosa mnie ok 1800 zł. Wiec zeby troche zaoszczedzic wymyslilam, zeby rodzina i chrzestni zamiast bezsensownych i niekoniecznie przydatnych prezentow, bo wlasciwie wszystko mam, dali pieniazki na szczepienia. Niechby sie chociaz pierwsza dawka zwrocila. Bo przez te szczepienia z torbami pojde :zawstydzona/y:
moje dziecko na chcrzciny od rodzinki dostalo pneumokoki :-) z resztą często na rózne okazje dostaje kasę a ja wszystko przeznaczam an szczepienia. No chyba, ze są jakies pilniejsze potrzeby. Bo zabawek to ma w bród i kolejne wcale nie sa konieczne.

Wiadomość od KaśkiK: rano lekarze wszystko odstawili, są skurcze, główka niziutko. Już nie będą jej męczyć, dali wolną rękę naturze :-)
to dobrze, ze juz koniec męczarni. Trzymaj sie Kasia! Teraz już z górki!

Klaudzia, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. Tylko się nie denerwuj, bo nerwy nasilają swędzenie. A dzwoniłas do tej ppolskiej przychodni? Kiedy mogą Cię przyjąć?

reklama
Klaudia Ty nasz bidaku jak dzis sie miewasz??I faktycznie jedz jak mozesz do tego polskiego gina przynajmniej porzadnie sie przebadasz...a kasa to nie wszystko(bo pewnie troche kosztuje u Was taka wizyta)...najwazniejsze zdrowko Twoje i Olivierka:-)

Koszmarnie... swedzenie nie przechodzi, choc normalnie powinno nasilac sie wieczorem i w nocy.
A wizyta u pol. gina- badanie + USG= 100funtow.... jedyne 500 zlotych :szok:

A ty jak sie Gosiu czujesz? tez bidulko przeszlas ostatnio... :(

Wiadomość od KaśkiK: rano lekarze wszystko odstawili, są skurcze, główka niziutko. Już nie będą jej męczyć, dali wolną rękę naturze :-)

Boze, KASIU powodzenia. 3mamy kciuki za bezbolesny poród!!!! :*:*:*:*

Klaudzia, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. Tylko się nie denerwuj, bo nerwy nasilają swędzenie. A dzwoniłas do tej ppolskiej przychodni? Kiedy mogą Cię przyjąć?

Narazie nikt nie odbiera, wiec pewnie nie dadza rady mnie przyjac w ta niedziele (bo tylko w niedz.przyjmuje ginekolog) ale mam nadzieje ze uda mi sie na przyszly tydzien. No chyba ze zdazy sie cud i przebadaja mnie angole.

Do góry