reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Klaudzia- no ja wlasnie przewidywalam, ze tak to sie niestety skonczy.....ale oni maja czassss......co zrobisz ja bym na twoim miejscu jutro dowiedziala sie czy wyniki oki i jak by dalej bylo zle to i tak zadzwonila do szpitala....

Dudziakowa-dobrzej szybko bo my tu z ciekawosci umieramy jak tam podczas porodu bylo i na fotki oczywiscie....duzo zdrowka....;-)

Dudziakowa-dobrzej szybko bo my tu z ciekawosci umieramy jak tam podczas porodu bylo i na fotki oczywiscie....duzo zdrowka....;-)

O tak tak :-):-):-)

Klaudzia widać służba zdrowia nie tylko w Polsce potrafi porządnie wk****ć..ale się nie denerwuj, poczekaj na wyniki.Masz racje zjedz coś dobrego:-)najlepiej słodkiego:-D

Witajcie !!

Właśnie radośnie dzisiaj wypisali mnie z patologi ciąży bo nabwiłam sie infekcji dróg moczowych i stwierdzam że następny raz w szpitalu to ide rodzić i wychdzę po 2 dniach.

Mały waży już 2,5 kg

Dudziakowa, fajnie, że się odezwałaś!!! Kurcze my tu narzekamy a ty już z maluchem w domku jesteś :))))) Chyba ci zazdroszczę.
My spokojnie poczekamy na twoje relacje, ty sobą i synkiem sie teraz zajmij :))))
---
Czujecie dziewczyny, my wszystkie tak niedługo z naszymi maluchami do nowej sytuacji będziemy się przyzwyczajać :))))

dziewczyny w pl, jezeli wy chodzicie prywatnie to na co wy wlasciwie placilyscie te skladki??? jaka jest roznica na nfz? musialybyscie dluzej czekac czy co? :eek:

reklama
ja chodze od poczatku prywatnie, wybralam lekarza ze szpitala w ktorym chce rodzic, a jesli mialabym chodzic do niego z nfz to w zyciu bym sie nie dostala (przyjmuje 1h raz w tygodniu), a jesli chce badania robic z nfz musze miec skierowanie od lekarza nfz z tej przychodni, w ktorej chce robic badania:cool: troche skomplikowane ale juz od dawna pogodzilam sie z tym, ze tylko sponosoruje zus:confused2:

Do góry