reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

passingby
I wszystko jasne... ;-) Szczerze mówiąc pierwsze słyszę o tej calej relaksynie... bo że mazidła nam "wyjadło" to wiadomo.
Kam
To chyba taki dzień tutaj dzisiaj na spanie... My wróciliśmy z miasta, coś przekąsili i padli :tak:2godz spania jak nic. Teraz trochę sie pokręcimy i spowrotem do łóżka bo jutro skoro świt trzeba wstać. Ł do pracy a ja najpierw do lekarza po zwolnienie a póxniej wycieczka do miasta na obchód po szpitalu organizowany w ramach szkoły rodzenia...
Dłuuugiii dzień się zapowiada...

reklama
Wpadłam tylko na chwilę;-) Bylismy na grzybach i zebralismy jednego grzyba:-D:-D Teraz pora cos zjeść:tak:
Kaska K jest jeden dzień przede mną na suwaczku.

Kaśka dasz radę:-DTylko nie wiem czy Ci lekarze nie przesadzają. Rozumiem , ze liczy się kazdy dzień , ale nikt mi nie powie , ze takie powstrzymywanie na siłe to dziecku nie zaszkodzi.Umęczy się tak jak i Kasia.

Do jutra mamusie;-)
też mi sie wydaje że to nie do końca taie dobre dla dziecka, a dla Kasi to już na pewno. Rozumiem raz, ale tak na okragło... pzeciez wiadomo, ze dla noworodka poród to tez ogromne i męczące przezycie, a tu taki który w zasadzie trwa kilka dni tyle,ze z przerwami...:eek:

Booossshhhheee!!!!!!!!!!!!!! Jaki straszny ten brzuch :confused2: Jak mozna do czegos takiego doprowadzic?? Nie wiem jaką trzeba miec skóre, żeby jakaś oliwka czy krem nie pomogły.
czasami nic nie da się na to poroadzić

Witam wieczorem
Kasia trzymam kciuki i przede wszystkim życzę dużo siły
dziunka24 moja córka ma dwa lata i wcale nie jest lepiej tylko ona ma fazę na kolor niebieski kubek talerzyk widelec wszystko MUSI być niebieskie kurtki nie chce ubierać bo jest różowa i jej się nie podoba :sorry:w piątek przez ponad godzinę krzyczała bo nie chciała ubrać rajstop bo są brzydkie :confused2:
IzaBK mam pytanie mam problem z mężem bo ostatnio bardzo źle się czuje jest cały czas zmęczony ma jakieś bóle w okolicy klatki piersiowej fakt że ostatnio sporo przytył i prawie wcale się nie rusza więc to może od tego ale ma dopiero 30 lat :-(pisałaś kiedyś że co roku robisz sobie jakieś ogólne badania - przegląd mogła byś mi napisać jakie ? mąż chyba na prawde źle się czuje bo nawet sam zaproponował że zadzwoni do kolegi ktory jest kardiologiem:shocked2:
o mamo! ale się mace z tymi dziewczynami! Mój Kuba jest przeszczęśliwy ak na czymś jest samochód, koparka, dźwig, pociąg albo dinozaur, obojętne :laugh2:

moze dzidzia ci cos ucisnela....pamietam, ze jedna z dziewczyn niedawno pisala, ze miala niemilosierny bol kilka dni bo podobno lozysko weszlo gdzies miedzy narzady....moze u ciebie byla podobna sytuacja....

W ogole to mam strasznego lenia juz drugi dzien....dzis wstalam przed 9, zjadlam sniadanie zajrzalam na bb i polozylam sie znowu przed 11 i tak sobie dzemalam do 1....i dalej nic mi sie nie chce...dobrze, ze D obiecal dzis zrobic obiad....
ja tez mam strasznego lenia, a pojutrze imieniny mojego A. Trzeba zrobić zakupy, popiec ciasta i posprzątać mieszkanie, a jest naprawdę zapuszczone.

Dzień dobry !!!
icon_smile.gif

Nie śpię od 4 00
sciana.gif

Idę dziś zrobic badania i już nie mogłam wytrzymać z pęcherzem aż wstanę, więc napełniłam kubeczek o 4 00 rano i takim sposobem rozbudziłam się i nie mogłam już zasnąć...KOSZMAR !!!

Nie mam problemu z zaśnięciem np o 22 00, ale jak się przebudzę w nocy i nie daj boże zacznę myśleć o czyms to koniec!!! Po spaniu WRRRRRRRRRR

ostatecznie to i tak dobrze, ze wyszedl ta dziurka a nie druga....:-D:-D:-D

Pianistka- moja dzidzia tez teraz sie rusza zupelnie inaczej niz wczesniej wiec to raczej normalne poza tym nie zawsze jest tak samo aktywna...czasem wiekszosc dnia spi, czasem wariuje i przeciagsa sie pod skorka jak by pepkiem chciala wyjsc wiec nie denerwuj sie za bardzo....

co do ruchow to jak wczoraj zobaczylam ten filmik to myslalam, ze padne....
Maxior :: Energiczne dziecko w łonie matki
Katrenki Masakra z tym filmikiem. mam wrazenie ze ta kobieta ma bardzo cieniutka skore i moze dlatego ma takie ogromne rozstepy! Normalnie nie moglam na to patrzec... biedna ze ja tak wysypalo.

Dzień dobry !!!
icon_smile.gif

Nie śpię od 4 00
sciana.gif

Idę dziś zrobic badania i już nie mogłam wytrzymać z pęcherzem aż wstanę, więc napełniłam kubeczek o 4 00 rano i takim sposobem rozbudziłam się i nie mogłam już zasnąć...KOSZMAR !!!

Nie mam problemu z zaśnięciem np o 22 00, ale jak się przebudzę w nocy i nie daj boże zacznę myśleć o czyms to koniec!!! Po spaniu WRRRRRRRRRR
Olica ja mam dokladnie to samo. Jak wstaje w nocy do ubikacji, to nawet swiatla nie zapalam. Ale jak sie czyms martwilam dzien wczesniej, albo o czyms intensywnie myslalam to mi to wraca w srodku nocy i tez juz mam po spaniu. Tyle dobrze ze jak cos to zawsze w ciagu dnia moge
odespac :-)

Heloł Kobiety!!!
A ja dziś spałam w miarę ok, poza tym że budzi mnie ból bioder już każdej nocy:zawstydzona/y:...
A dziś wyjeżdżam z męzulem w góry do piątku posiedzieć sobie na ławeczce :cool2::sorry:. Bo chodzić raczej nie będziemy zbyt wiele:-p...
Trzymajcie mi się tutaj i bez żadnych numerów proszę!!!:cool2:

reklama
Dzień dobry !!!
icon_smile.gif

Nie śpię od 4 00
sciana.gif

OLI - daj znac po badaniu :D

Do góry