reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny nie wiem czy BURA dzis pisala gdzies na forum? Dostalam od niej prywatna wiadomosc. Nie moge sie nigdzie doszukac postu od niej z jaka kolwiek wiadomoscia wiec przekazuje wiesci od niej ;-) Mam nadzieje ze nie bedzie zla ze skopiowalam wszystko ale wsumie nie ma nic czego sama by Wam napisac nie mogla ;-)

" Cześć! No właśnie czytam o Dudziakowej i strasznie się cieszę, że u niej wszystko dobrze! Trochę jej zazdroszczę, bo szczerze mówiąc już mam dość mojej ciąży. Czuję się tak, jak pewnie Wy będziecie się czuły w 40 tygodniu - w końcu noszę podwójny ciężar, prawie 4 kg żywej wagi. Ale muszę wytrzymać jak najdłużej, dla małych to ważne. Niby wielu lekarzy uważa bliźnięta za donoszone po już po 34 t.c. ale ja tam wolę się pomęczyć jeszcze troszkę i dać im większą szansę na zdrowie.
Byłam wczoraj u lekarza i powiedział, że na razie jest dobrze, ale sprawa prawdopodobnie rozwiąże się w ciągu najbliższych 2 tygodni. Oczywiście będzie cesarka, niedługo też położą mnie na oddziale, żeby mnie mieć na oku. Szczerze mówiąc strasznie się boję. Nawet nie samego porodu, ale tego co będzie później - dwójka dzieci...ale się będzie działo :)) Żeby tylko małe były zdrowe - tylko to jest ważne!
Gdyby się coś nagle wydarzyło, to mam Twój nr tel - bedę pisać sms-y. Pozdrowienia :***** "

Bura 3maj sie :) moze donosisz do konca :)

reklama
no to będziesz w nocy sikać częściej :cool2::eek:

nie wiecie ile magnezu można zjeść w ciągu dnia?
mi w poprzedniej ciązy gin kazala brac aspargin i to do 12 tabletek dziennie ale tam jest mniej magnezu niż w takiej czystej tabletce magnezu.

a ja dzisiaj tez postanowilam albo kupic wielka posciel 200x220 albo druga bo pod jedna nam jakos ciasno hehe
ja mam taka pościel i czasm nam nie starcza :-( zwłaszcza jak Kuba przyłazi ;-) a poszewki do tego kupuję na allegro, bardzo niedrogo jakby ktoś był zainteresowany to mogę dać linka. Obkupiłam w to całą rodzinę.

Dzielna ta nasza Bura! Nie sądziłam, ze z bliźniakami tak długo dotrzyma.

mary_mary Najlepszym prezentem byłby striptiz, no ale na to jeszcze będzie musiał poczekać, bo figura nie ta;-)
hahah uśmiałam się jak to sobie wyobraziłam w obecnym stanie :-) i nawet nie chodzi o rozmiary ale ja mam juz dośc duże problemy by sie sama rozebrać, zasapałabym sie na śmierć :-) ale by było erotycznie!

No to mam coś wspólnego z twoim chłopem :-D
Od zawsze powtarzam mojemu że chciałabym go znaleźć nagiego pod choinką, z taką właśnie kokardką pod szyją lub nie... :-D:-D:-D
Mój urodziny ma dopiero w maju ale święta tuż tuż... a bieżące potrzeby załatwiamy od zaraz a na tych jego "zabawkach" tzn kabelkach, urządzeniach i innych to ja się nie znam...
U nas dwa lata temu, po Kubie "pierwszy drugi raz";-) był właśnie pod choinką :-) ma to swój urok, niezapomniany

reklama
Do góry