reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ooo jaki fajny tort !! moj luby ma w poniedzialek urodziny, ale na nas dwoje to nie masensu kupowac tortu. wlasnie kupilam dwa telefony na abonament i dam mojemu do wyboru ktory woli hehehe niezaleznie ktory wybierze ja bede usatysfakcjonowana :) oba mi sie bardzo podobaja :)

reklama
no to będziesz w nocy sikać częściej :cool2::eek:

nie wiecie ile magnezu można zjeść w ciągu dnia?
ja biorę dziennie 3 tabletki plus to co jest w składzie witamin.

Ja dzisiaj padam z nóg. Musiałam posprzątać zrobić zakupki na jutro na urczysty obiadek. Dodatkowo kupiłam sobie 2 poduszki bo dostaliśmy od moich rodziców dużą kołdrę 200x220 i pościel. Już w nocy próbowaliśmy czy nam wystarczy bo do tej pory spaliśmy pod osobnymi :))) ale ta się sprawdza :)))
Jutro przychodzą rodzice i teście na obiad a mi się nie chce gotować :((

a ja dzisiaj tez postanowilam albo kupic wielka posciel 200x220 albo druga bo pod jedna nam jakos ciasno hehe
myśmy już dawno mieli kupić ale zawsze były ważniejsze wydatki, więc jak moja mama zapytała co nam kupić to powiedziałam o kołdrze :)) pościel sobie sama miałam kupić ale niedługo mam imieniny więc mama powiedziała że to od razu mi prezent zrobi :)) więc teraz musiałam dokupić poduszki do kompletu. Wszystko antyalergiczne i antyroztoczowe czy coś w tym stylu.

Nie było mnie trochę a tu takie wieści trzymaj się Kaśka mam nadzieję że uda się jeszcze trochę potrzymać dzidzię w brzuchu
co do alkoholu to ja nie piłam zaraz muszę policzyć 9 miesięcy ciąży z Zuzią 1,5 roku karmienia i teraz ósmy miesiąc ciąży z Helenką ... no przepraszam po obronie poszliśmy z mężem na obiad i zamówiłam sobie małą lampkę wina (dość cienkiego) i myślałam że nie wstanę od stołu :cool2:
dzisiaj mój mąż wrócił z dwudniowego szkolenia na szczęście bo już myślałam że nie dam rady z tą moją córą nie żeby była jakaś bardzo niegrzeczna ale ja już nie mam siły za nią biegać podnosić itd :zawstydzona/y:troche mi przykro bo chciałam jej poświecić ten ostatni miesiąc ciąży kiedy w końcu mam czas a fizycznie nie mam siły

koniec tematu o alkoholu bo mnie do sklepu ciagnie po wino :-D

czekam na meza troszke wystraszona, jak zareaguje na prezenciki urodzinowe. niby 40 funtow miesiecznie wiecej wydatkow, no ale frajde bedzie mial... ahhh ... mam nadzieje ze sie ucieszy i ze mu sie spodoba ...

Ostatnia edycja:
...
czekam na meza troszke wystraszona, jak zareaguje na prezenciki urodzinowe. niby 40 funtow miesiecznie wiecej wydatkow, no ale frajde bedzie mial... ahhh ... mam nadzieje ze sie ucieszy i ze mu sie spodoba ...
anadri
A cóż to wymyśliłaś męzulkowi na urodziny powiedz :happy:
Zawsze mam problem z tymi "męskimi prezentami"... ;-)

reklama
Do góry