reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
mi w poprzedniej ciązy gin kazala brac aspargin i to do 12 tabletek dziennie ale tam jest mniej magnezu niż w takiej czystej tabletce magnezu.

ja mam taka pościel i czasm nam nie starcza :-( zwłaszcza jak Kuba przyłazi ;-) a poszewki do tego kupuję na allegro, bardzo niedrogo jakby ktoś był zainteresowany to mogę dać linka. Obkupiłam w to całą rodzinę.
to ja poprosze :)) bo na razie mam tylko jeden komplet pościeli flanelowej więc jakaś inna by się przydała na zmianę :))

Bardzo źle się czuję, mam zawroty głowy, a ciśnienie oszalało: spoczynkowo 97/55 przy tętnie 124. Dzwoniłąm do gina, kazął łyknąć więcej magnezu i obserwować. Znów cukier za wysoki, mimo zwiększania codziennie dawek insuliny przez ostatnie 3 dni.. A dzidziek szaleje.. Kiepski początek soboty mam..
Iza, często masz tak wysokie tętno? I czy to może być jakoś związane z przyjmowaniem insuliny? Ja przy 110 prawie drgawek dostaję i biorę ziołowe tabletki uspokajające :baffled:

Iza, często masz tak wysokie tętno? I czy to może być jakoś związane z przyjmowaniem insuliny? Ja przy 110 prawie drgawek dostaję i biorę ziołowe tabletki uspokajające :baffled:

hmm... zupełnie nie kojarzyłąm tych faktów, insulinę biorę od 2 miesięcy, takie wysokie tętno dopiero od wczoraj. Zawsze miałąm tętno ok. 100, ale aż powyżej nie, poczulabym chyba.
ale musze się rzeczywiście przyjrzeć tej insulinie, ostatnio ostro podnosiłam dawki:szok: .. Dzięki za wskazówke!! :-) Mój gin na to nie wpadł..

hmm... zupełnie nie kojarzyłąm tych faktów, insulinę biorę od 2 miesięcy, takie wysokie tętno dopiero od wczoraj. Zawsze miałąm tętno ok. 100, ale aż powyżej nie, poczulabym chyba.
ale musze się rzeczywiście przyjrzeć tej insulinie, ostatnio ostro podnosiłam dawki:szok: .. Dzięki za wskazówke!! :-) Mój gin na to nie wpadł..
Ale ja nie mam zielonego pojęcia czy jedno z drugim może mieć coś wspólnego :szok: Zaskoczyło mnie tylko tak niskie ciśnienie i wysoki puls. I zaczęłam główkować...

reklama

u mnie cisnienie w normie okolo 120/70 ale puls zawsze mam powyzej 100 jeszcze nie zdazylo sie chyba ze byl mniejszy ale ogolnie dobrze sie czuje i nie odczuwam tego no tylko tyle ze zmeczenie mnie lapie bardzooo szybko

Do góry