reklama
klaudzia przekaż Burej, że jest naprawdę dzielna i WIELKA, naprawdę tylko brać z niej przykład i nic innego nam nie pozostaje!!
ale nie bierzmy tego przykładu tak dosłownie, zebysmy wszystkie bliźniaków za miesiąc nie porodziły :-)
to ja poprosze ) bo na razie mam tylko jeden komplet pościeli flanelowej więc jakaś inna by się przydała na zmianę )mi w poprzedniej ciązy gin kazala brac aspargin i to do 12 tabletek dziennie ale tam jest mniej magnezu niż w takiej czystej tabletce magnezu.
ja mam taka pościel i czasm nam nie starcza :-( zwłaszcza jak Kuba przyłazi ;-) a poszewki do tego kupuję na allegro, bardzo niedrogo jakby ktoś był zainteresowany to mogę dać linka. Obkupiłam w to całą rodzinę.
katrenki
Fanka BB :)
chodzi o to, ze powinien wyplacac mi job centre ale to teraz potrwa zanim to zalatwie i zeby oni wylozyli zanim tamci mi wyplaca....katrenki, a czemu niby powinnas im to zwrocic? to z ich winy, bo zle cie poinformowali
Iza, często masz tak wysokie tętno? I czy to może być jakoś związane z przyjmowaniem insuliny? Ja przy 110 prawie drgawek dostaję i biorę ziołowe tabletki uspokajająceBardzo źle się czuję, mam zawroty głowy, a ciśnienie oszalało: spoczynkowo 97/55 przy tętnie 124. Dzwoniłąm do gina, kazął łyknąć więcej magnezu i obserwować. Znów cukier za wysoki, mimo zwiększania codziennie dawek insuliny przez ostatnie 3 dni.. A dzidziek szaleje.. Kiepski początek soboty mam..
Iza, często masz tak wysokie tętno? I czy to może być jakoś związane z przyjmowaniem insuliny? Ja przy 110 prawie drgawek dostaję i biorę ziołowe tabletki uspokajające
hmm... zupełnie nie kojarzyłąm tych faktów, insulinę biorę od 2 miesięcy, takie wysokie tętno dopiero od wczoraj. Zawsze miałąm tętno ok. 100, ale aż powyżej nie, poczulabym chyba.
ale musze się rzeczywiście przyjrzeć tej insulinie, ostatnio ostro podnosiłam dawki .. Dzięki za wskazówke!! :-) Mój gin na to nie wpadł..
Ale ja nie mam zielonego pojęcia czy jedno z drugim może mieć coś wspólnego Zaskoczyło mnie tylko tak niskie ciśnienie i wysoki puls. I zaczęłam główkować...hmm... zupełnie nie kojarzyłąm tych faktów, insulinę biorę od 2 miesięcy, takie wysokie tętno dopiero od wczoraj. Zawsze miałąm tętno ok. 100, ale aż powyżej nie, poczulabym chyba.
ale musze się rzeczywiście przyjrzeć tej insulinie, ostatnio ostro podnosiłam dawki .. Dzięki za wskazówke!! :-) Mój gin na to nie wpadł..
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Iza, często masz tak wysokie tętno? I czy to może być jakoś związane z przyjmowaniem insuliny? Ja przy 110 prawie drgawek dostaję i biorę ziołowe tabletki uspokajające
u mnie cisnienie w normie okolo 120/70 ale puls zawsze mam powyzej 100 jeszcze nie zdazylo sie chyba ze byl mniejszy ale ogolnie dobrze sie czuje i nie odczuwam tego no tylko tyle ze zmeczenie mnie lapie bardzooo szybko