reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ech, ja muszę codziennie zakładać pończochy uciskowe z powodu zakrzepicy..tragedia:( już mam za duży brzusio, ale czego się nie robi dla zdrowia..
To samo z obcinaniem paznokci u nóg..a jakoś tak mój się obawia, że mi zrobi krzywdę..

reklama
tylko trzeba miec jeszcze faceta ktory chce pomoc ogolic... moj jakos sie do tego nie pali... :crazy:
to trzeba zarosnąć cyba i mu się pokazać:-D wtedy może zareaguje:-p:-p;-)

mi jak odeszły wody to poszłam się umyć zadzwoniłam po męża który przyjechał wygolił mnie i dopiero do szpitala a tam pani położna mi powiedziała że nie musiałam tego robic sama bo ona się tym zajmuje poza tym nie trzeba tak na zero tylko tam na dole gdzie ewentualne cięcie :eek: ale ja chyba jednak wole załatwić to w domu
no pamiętam jak moja bratowa 1-wszy raz poszła "do golenia" na porodówkę...
to jak miała rodzić drugie dziecko to uznała że już w życiu tam nie pójdzie nieogolona i brat musiał ją ogolić... hehe

Z goleniem to ja mam straszny problem, jakoś po omacku nie potrafię, a lusterko też jakos mi nie służy. Mój mężuś raczej mi w tym nie pomoże, a szkoda.

U nas nastąpił postęp nie dość że remont zakończony to wczoraj odbyło się skręcanie mebli. Synuś ma już swoją komodę, więc teraz należy ją zapelnić :))))

Cześć baby! Wstałam na sekundę, bo zaczynam przyrastać do łóżka. Na razie u mnie bez zmian, ciągle jestem w trójpaku i mam nadzieję, że tak zostanie jeszcze przez jakiś czas! Postaram się wkrótce napisać coś więcej, ale na razie zmykam, bo zaczyna mnie boleć brzuszek. Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Cześć baby! Wstałam na sekundę, bo zaczynam przyrastać do łóżka. Na razie u mnie bez zmian, ciągle jestem w trójpaku i mam nadzieję, że tak zostanie jeszcze przez jakiś czas! Postaram się wkrótce napisać coś więcej, ale na razie zmykam, bo zaczyna mnie boleć brzuszek. Pozdrowienia dla wszystkich!!!
Bura nie wysilaj się...
wszystko będzie dobrze:tak:
leż i odpoczywaj ile się da.... trzymam kciuki że wytrwacie jak najdłużej w 3paku

Bura ciesze sie ze dalej jestes w trojpaku :) Jeszcze troszeczke kochana :-)

reklama
Do góry