reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka witaj z powrotem :tak:

Wiecie jaką miałam dzsisiaj akcję w recepcji u gina? Na początku września pisałam na podforum regionalnym o sytuacji jak mnie lekarz potraktował, kiedy poprosiłam o zwolnienie https://www.babyboom.pl/forum/bialystok-f192/lekarze-29202/
Dzisiaj pani w recepcji, kiedy wypisywała mi L4 mówi:
-A pani panieńsie nazwisko?
- tu odpowiedziałąm
- A to pani na nas tak na forum pisała. I co dzisial lakrz nie zrobił miny i dał zwolnienie. A trzeba bylo tak gadać?
A na to: Może w końcu lekarz zrozumiał, że się źle czuję. a od kiedy wypomina się czyjąś opinię na ten temat? Mam prawo wypowiedzieć się co mi nie pasuje i to zrobiłam.

Normalnie paranoja... Jak wie to niech zachowa dla siebie, a nie wypomina. :eek:
hahahaah no może teraz chciała poczytać o sobie :-D:-D:-D
to będzie miała trochę do czytania....:tak:
i wogóle ma tupet kobieta, to jaką masz opinię to Twoja sprawa :cool2:

dudziakowa trzymaj się jeszcze trochę.... zaciżnij nogi i walcz :-)

witaj dziunka ponownie:tak:

reklama
Dudziakowa, wytrzymasz jeszcze trochę... Będzie dobrze.

Jak czytała, to niech sobie czyta, tylko po co to mówić i wypominać? Chciala się pochwalić, ze wie kto to? Ech... Nie ma to jak gadatliwość... Czasami lepiej ugryźć się w język.

kamcia wypoczywaj i nie denerwuj się lekarzem... wiem ze najgorsze jest to ze czekamy na te wizyty a jak nic nie mówią to jest masakra i wizyta nie za bardzo udana...

a mnie dzis dziwnie brzuch boli to z dolu pcha to jakby w mostku boli a dzidzia skacze jak oszalala i jak napina mi skore to piecze siedziec nie moge bo wtedy czuje wlasnie ta glowke ktora pcha sie a jak stoje dluzej to mi nie dobrze a pozatym to zachcianke mam zupy szczawiowej bym zjadla eh ... chyba ide gotowac ... :eek:

reklama
Dudziakowa trzymam za Ciebie kciuki :-) pociesze Cie, ze z pierwsza coreczka lezalam w szpitalu na poczatku grudnia, bo twierdzili ze zaraz urodze, a po jakims czasie sie wszystko sie zatrzymalo, wypisali mnie ze szpitala i szczesliwie dotarlam az do 19 stycznia :-) Takze mam nadzieje, ze z Toba bedzie podobnie :tak:

Dziewczyny macie juz siare? Bo ja juz chodze z pelnymi piersiami od 2 miesiecy i zastanawiam sie czy to normalne. Co jakis czas mam maly wyciek ;-) szczegolnie w nocy...

Do góry