reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Co do listonosza to mojego powinnam nosić na rękach, aż mi przez niego głupio że musi dzwigać te moje ciężkie paczki i głupio mi zamawiać tyle a on biedny mi to targa, a jak mi wniósł do domu kołyskę ciężką jak chole..a to na niego nakrzyczałam, że miał mi awizo zostawić, a on że coraz ładniej wyglądam w ciąży i cieszy się że może pomóc.

reklama
dziewczyny robię sernik, ale w przepisie napisane jest, że potrzeba 800g serka homo, a ja mam tylko 360...co robić?
może bez serka zrobic?

nawiazujac do poprzedniego watku, ja zdecydowanie zostaje w uk. niestety, nie potrafilabym juz zyc w polsce, a tym bardziej moj tz- anglik.poza tym, jak sie uda to mama tez tu zostanie i niunia bedzie miala babcie na miejscu.

skarpetki sa fantastyczne!!!!
to już inna sytuacja... wiadomo że teraz pół rodziny (od strony męża) masz w UK... więc jakby co.. jesteś u siebie;-) a my oboje polacy więc tak się wahamy cały czas
dziewczyny robię sernik, ale w przepisie napisane jest, że potrzeba 800g serka homo, a ja mam tylko 360...co robić?
może bez serka zrobic?
luźna wszystkich składników daj o połowę mniej...
no bo serka jak masz zamiast 800 prawie 400 to i np zamiast szklanki cukru daj pół i pozostałe tak samo... i niezapomnij wsadzić do mniejszej o połowę blachy bo będzie niezły "placek" z tego placka:-D

ja ostatnio mam takie bóle głowy:confused2: że zawsze zasypiam na godzinkę ok 16-17 tak jak również dziś;-)
po czym wstaję i do 3 nie mogę zasnąć...:crazy: i się tak męczę....
a później cały dzień niewyspana chodzę.... i tak własnie to się kręci...
i pewnie kręcić będzie aż do porodu:-D:eek:

brzuszek tez mi opadł tak mowia kilka osob bo po sobie jakos nie widze w sumie fakt oddychac lzej a pecherz uciska

Ola faktycznie ostatno masz jakiegos pecha..ale juz niedlugo:-)dobrze ze nic powaznego sie nie stalo:-)

dziewczyny a czy Wy cierpnie na bezsennosc??Bo ja od jakiegos czasu spie moze 3-4godz a potem reszte nocy sie mecze:-(a nie przypominam sobie zebym w pierwszej ciazy miala takie problemy ze snem:-(

normalnie tak samo mam!!! mecze sie zasypiam okolo 2 w nocy i wstaje 8 i nie dam rady spac yh

kilolek skarpetki są świetne:-) aż Ci zazdroszczę;-). My te święta spędzimy jako pierwsze we własnym mieszkaniu i też chcę mieć pełno gadżetów świątecznych wszędzie:tak: i jeszcze Patryka ubiorę jak małego Mikołaja:-D

kilolek skarpetki są świetne:-) aż Ci zazdroszczę;-). My te święta spędzimy jako pierwsze we własnym mieszkaniu i też chcę mieć pełno gadżetów świątecznych wszędzie:tak: i jeszcze Patryka ubiorę jak małego Mikołaja:-D
wyobrażam sobie juz wszystkie zdjęcia z okresu świąt... jak nasze brzdące będą ślicznie wygladać....:-D

reklama
Do góry