reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Co do listonosza to mojego powinnam nosić na rękach, aż mi przez niego głupio że musi dzwigać te moje ciężkie paczki i głupio mi zamawiać tyle a on biedny mi to targa, a jak mi wniósł do domu kołyskę ciężką jak chole..a to na niego nakrzyczałam, że miał mi awizo zostawić, a on że coraz ładniej wyglądam w ciąży i cieszy się że może pomóc.

reklama
dziewczyny robię sernik, ale w przepisie napisane jest, że potrzeba 800g serka homo, a ja mam tylko 360...co robić?
może bez serka zrobic?

nawiazujac do poprzedniego watku, ja zdecydowanie zostaje w uk. niestety, nie potrafilabym juz zyc w polsce, a tym bardziej moj tz- anglik.poza tym, jak sie uda to mama tez tu zostanie i niunia bedzie miala babcie na miejscu.

skarpetki sa fantastyczne!!!!
to już inna sytuacja... wiadomo że teraz pół rodziny (od strony męża) masz w UK... więc jakby co.. jesteś u siebie;-) a my oboje polacy więc tak się wahamy cały czas
dziewczyny robię sernik, ale w przepisie napisane jest, że potrzeba 800g serka homo, a ja mam tylko 360...co robić?
może bez serka zrobic?
luźna wszystkich składników daj o połowę mniej...
no bo serka jak masz zamiast 800 prawie 400 to i np zamiast szklanki cukru daj pół i pozostałe tak samo... i niezapomnij wsadzić do mniejszej o połowę blachy bo będzie niezły "placek" z tego placka:-D

ja ostatnio mam takie bóle głowy:confused2: że zawsze zasypiam na godzinkę ok 16-17 tak jak również dziś;-)
po czym wstaję i do 3 nie mogę zasnąć...:crazy: i się tak męczę....
a później cały dzień niewyspana chodzę.... i tak własnie to się kręci...
i pewnie kręcić będzie aż do porodu:-D:eek:

brzuszek tez mi opadł tak mowia kilka osob bo po sobie jakos nie widze w sumie fakt oddychac lzej a pecherz uciska

Ola faktycznie ostatno masz jakiegos pecha..ale juz niedlugo:-)dobrze ze nic powaznego sie nie stalo:-)

dziewczyny a czy Wy cierpnie na bezsennosc??Bo ja od jakiegos czasu spie moze 3-4godz a potem reszte nocy sie mecze:-(a nie przypominam sobie zebym w pierwszej ciazy miala takie problemy ze snem:-(

normalnie tak samo mam!!! mecze sie zasypiam okolo 2 w nocy i wstaje 8 i nie dam rady spac yh

kilolek skarpetki są świetne:-) aż Ci zazdroszczę;-). My te święta spędzimy jako pierwsze we własnym mieszkaniu i też chcę mieć pełno gadżetów świątecznych wszędzie:tak: i jeszcze Patryka ubiorę jak małego Mikołaja:-D

kilolek skarpetki są świetne:-) aż Ci zazdroszczę;-). My te święta spędzimy jako pierwsze we własnym mieszkaniu i też chcę mieć pełno gadżetów świątecznych wszędzie:tak: i jeszcze Patryka ubiorę jak małego Mikołaja:-D
wyobrażam sobie juz wszystkie zdjęcia z okresu świąt... jak nasze brzdące będą ślicznie wygladać....:-D

reklama
Do góry