kilolek
podwójna listopadowa mama
u nas też ogromna poprawa pogody. Od razu chce sie żyć!DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!!
a u mnie już ładna pogoda słoneczko jest i odrazu raźniej się robi :-)
Pozdrawiam Was cieplutko
Iza może jesli jeszcze tak do końca nie zwatpiłas to przejdź sie z nim do Kubusia (poradni na tylach sądu w Grodzisku) Tam pracują konkretne osoby. A jedna z nich, moja koleżanka Kasia Michalak (całym sercem mogę ją polecić) pracuje też w szkole (i podstawowej i Gimnazjum na Westfala) jako nauczyciel w klasie zintegrowanej. Ona na pewno to zrozumie i pomoże. Poza tym, ze ze szkoła na pewno wesprze ma świetne kontakty i jest w stanie załatwić każdego najlepszego specjalistę i terapię w kraju, poza kolejnością!Och, byłoby mi lżej gdybym miała jakąkolwiek pomoc ze strony szkoły, lub specjalistów, ale niestety próby jej uzyskania zaowocowały wyłącznie utratą zaufania do wszelkiej maści psychologów, pedagogów i lekarzy. Odkąd zdałam sobie sprawę, że muszę liczyć tylko na siebie, jest mi w sumie łatwiej.Grunt to znaleźć klucz do dziecka - w niektórych dziedzinach życia jest ok, ale tylko w tych, gdzie udało się wzbudzić silną motywację. Resztę muszę ciągnąć :-( będę ciągnąć ile będzie trzeba.. ciekawe tylko, jak to wygląda w okresie dorastania, który już tuż tuż
u Ciebie też niedługo..