reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u mnie bylo to jakies mniej więcej pól sali :-) kałuża na jakieś 12 m2 :sorry2:

hehe, u mnie też było dużo, wyglądało jak woda i nie miało zapachu... najlepiej wie mój mąż, bo to on wycierał podłogę w kuchni, a ja mu "dolewałam" :-D a on zrzędził "no przestań, zaciśnij nogi może bo nie zdążam.." :-D

reklama
więc czyli mam liczyć że jutro będę miała 31tydzień chyba...
czyli tak czy tak 8 miesiąc już się zaczyna wielkimi krokami :-D

Ka...M - liczy się tygodnie skończone... czyli jeśli suwaczek i pokazuje np 31 tyg 6 dni, to to ciągle jest 31 tc.
Kłóciłąm się o to ostatnio z położną, lekarz ostatecznie rozsądził konflikt.. położna miała rację :dry: a jaką miała triumfującą minę :baffled:

Ka...M - liczy się tygodnie skończone... czyli jeśli suwaczek i pokazuje np 31 tyg 6 dni, to to ciągle jest 31 tc.
Kłóciłąm się o to ostatnio z położną, lekarz ostatecznie rozsądził konflikt.. położna miała rację :dry: a jaką miała triumfującą minę :baffled:
a mój lekarz liczy zaczęte. Zawsze mówi np. mamy "31 i 4 czyli 32 tc", a jak sam nie mówi to zawsze mnie pyta który tydzień i jak dokładnie.

a widzisz u mnie lekarz inaczej liczy i ja liczylam tak jak ty mowisz ale pozniej juz zaczelam tak jak moj lekarz tak jak dzis jestem w 34 tc nie skonczony ale juz jestem... głupi przyklad...
choc i tak sie nie liczy ciazy od 1tc ale jak zachodzisz w ciaze to juz zaczyna sie liczyc czyli do góry o jeden nie wiem czy dobrze tłumacze... nie jest to skonczony tydzien ale zalicza sie do góry o jeden .... <chyba>:baffled::sorry2::dry:

a mój lekarz liczy zaczęte. Zawsze mówi np. mamy "31 i 4 czyli 32 tc", a jak sam nie mówi to zawsze mnie pyta który tydzień i jak dokładnie.

no wlasnie :)

hej dziewuszki dzisiaj jestem normalnie happy.....:-)
przespałam caluśką noc.... bez ani jednego przebudzenia sie:tak: no a na nocne siusiu wstałam o 8 rano:-D już się nie kładłam bo na 8.30 D do pracy... więc sobie siedzę :-p
i nadraniam wczorajszy dzień,... bo byliśmy caluślki dzionek nad wodą... i nawet się popluskałam troszkę... heheh

olica.... nie zazoszczę - ale z biegiem czasu to można mówić że miałaś przygodę:tak::-D sama bym pewnie pojechała do szpitala.... heheh

natalunia trzymaj się tam.... miejmy nadzieję że skończysz szybko i będziesz mogła odpocząć sobie
czyli wg starej daty dziś mi się zaczyna 31 tydzień więc musze jeszce poczekać tydzień do 8 miecha?:-p:sorry2:
a wg nowej to ja już mam 8 miech... hehe bo mi zostały tylko 61 dni liczonych od końca;-):-)

reklama
Wychodzi mi na to, ze na koniec 40tc.
Ale co lekarz to inaczej mowi.
Pierwsza ciaze mialam termin na 2wrzesnia, urodzilam 29sierpnia i synek w ksiazeczce zdrowia ma wpisane ze urodzil sie w 39tc.

Do góry