reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A wlasnie dziewczyny na forum o imionach dala liste..na 1 strone...wiec jak byscie zucily okiem czy dobre imiona wpisalam to bylo by super......
Czemu u ciebie takie humorki??? coś nie tak
Podaj mi link do tej strony z imionami bo nie mogę znaleść
a ja się witam i żegnam conajmniej na tydzień bo jade na wczasy do szpitala życzę duzo zdrowia i nie rozpakowywujcie się za szybko
Trzymam kciuki za Was, ale nie jestem w temacie co się stało, że się tam wybieracie??

a tu pępek w przybliżeniu:cool2:
Ja mam taki sam pępek jak Ty :laugh2::laugh2:, też jest "jeszcze" schowany. Nasze pępki nie chcą się ujawnić.
wróciłam, nie wróciłam...
sama nie wiem:sorry:
miło że ktoś się z tego powodu cieszy:-):zawstydzona/y:

stęskniło mi się za wami jakoś.... no i tak napisałam wkońcu..
ale jak długo... tego nie wie nikt;-)
Ka...M a czemu wróciłam nie wróciłam, co się dzieje? Pewnie że się cieszymy że się odezwałaś.

Ja tu nie byłam dwa dni i nie mogę wszystkiego pojąć, a niby jestem na bieżąco.... :eek:

Ja byłam dzisiaj w szpitalu na odwiedzinach u ślicznego aniołka, który się urodził wczoraj: 09.09.09r., świetną datę sobie maleństwo wybrało 10 dni przed terminem. Dziewczynka jest cudowna, prześliczna i taka różowa jak cukiereczek. Przed nami jeszcze pare tygodni i też będziemy miały takie sliczności.

ja to już czuję jak moja mała próbuje się wydostać i puka mnie główką w dół czasem....;-)
ale nie mam przy tym swkurczy tylko czuję taki nacisk...
no chyba ze skurczmi można nazwać ból który odczówam jako ból okresowy...
ale nie wiem ssama....:sorry:

wszystko co tylko oferujesz :-) już zaczynam odkładać kasę ;-)

Dostaniesz duzyyyy rabat :-)

wróciłam, nie wróciłam...
sama nie wiem:sorry:
miło że ktoś się z tego powodu cieszy:-):zawstydzona/y:

stęskniło mi się za wami jakoś.... no i tak napisałam wkońcu..
ale jak długo... tego nie wie nikt;-)

Kamilko ja tesknilam i ciesze sie na Twoj powrot! Mysle ze nie ja jedyna :-)

więc u mnie chyba wszystko ok... jak już wyżej pisdałam nie wiem czy mam już jakieś znaki przedporodowe czy nie bo się nie znam....:sorry:
ale coś tam dzidzia naciska i pobolewa...
poza tym...
już mamy wszystko podopinane prawie....
poza wózeczkiem... bo czekamy jeszcze...
ale za tydzień będzie już w drodze do nas:tak:

reklama
Ka M ja też się cieszę, że jesteś! jak wózeczek dojdzie to koniecznie pochwal się zdjęciami!

Klaudia Ty nie kuś tymi paznokciami, fryzurkami i masażami, bo ja mam szwagierkę w Luton, sama swego czasu tam mieszkałam i czasem zdarza nam się jeszcze tam lecieć na urlop i przede wszystkim zakupy ;-) teraz wybieram się na wiosnę/lato, więc na serio uważaj :-)

Do góry