reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam dziewczyny.....;-)
Uznałam że wypadałoby wpaść się przywitać... powiedzieć że wszystko ok u nas...
pokoik skończony dla dzidzi.....:tak:
no i termin mamy zmieniony na 13.11 czyli już niegdługo.....:cool2:

mam nadzieję że u Was również wszystko ok i bez żadnych komplikacji....
niestety nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić....

pozdrawiam i uciekam bo mamy śliczną pogodę ...

Witajcie żabki;-)
od wczoraj jestem nieżywa , tzn.prawie. Zaczęło się od kataru , wieczorem doszedl kaszeł .Dziś jak to się mówi od rana czułam się niewyraźnie. Zadzwoniłam do mojego gina, zapytał o temperaturę ( na szczęście tylko 37) i czy mam jakieś inne objawy. Kazał mi leżeć pod ciepłą kołdrą ;-)pić mleko z czosnkiem a jakby do jutra nic się nie poprawiło, albo pogorszyło to mam przyjechać.
Powiedział też , że to już 3 jego ciężarna dziś , która zainfekowała się..Widać sezon grypowy się zaczął także uważajcie :tak: o ile to jest możliwe... Nie wpuszczać zakatarzonej rodziny do domu (mnie siostra zaraziła);-)

Witam dziewczyny.....;-)
Uznałam że wypadałoby wpaść się przywitać... powiedzieć że wszystko ok u nas...
pokoik skończony dla dzidzi.....:tak:
no i termin mamy zmieniony na 13.11 czyli już niegdługo.....:cool2:

mam nadzieję że u Was również wszystko ok i bez żadnych komplikacji....
niestety nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić....

pozdrawiam i uciekam bo mamy śliczną pogodę ...

No w końcu wróciłaś :-):-):-):-):-):-):-):-):-)super!!!!!

Oj! Dawno Cię nie czytałam, ale super, że już jesteś:tak:
Dziękuję za miłe przywitanie:-D
Witam dziewuszki:)
Moj pepus tez byl bardzo wklesly, na ok. 2 cm, teraz jest wypukly lekko, ale mnie sie to podoba, bo to takie charakterystyczne, tylko dodaje uroku w ciazy:)
Po porodzie sie wklesnie przeciez:).
Mnie też już wystaje. śmiesznie to wygląda:-)
ciesze sie ze znowu zagladlas. Jezeli chodzi o emaila to wprawdzie nie ja je rozsylalam ale przesle Ci zaraz bo z tego co wiem to niestety dziewczyna ktora rozsylala nie da rady bo cos sie jej z poczta popsulo czy cos... nie pamietam dokladnie (pamiec i koncentracja to nie moje mocne strony teraz) ;-)Poszlo :)
Bardzo dziękuję za książeczki. Przejrzałam i są super. Widzę, że miałaś przeze mnie troszkę e-maili do wysyłania:-)
o matko boska... .szok normlanie w warszawie w Medicower.... jakos tak klinika prywatna za porod 12 tysiecy !!!!! szok :eek:
Też to ogladałam. Szok :szok:
. Powiedział, że jeśli nic nie boli już, a brzuch się nie stawia, skurcze przeszły to można próbować wstawać. Tak się ucieszyłam, że szok no i dziś pierwszy raz poszłam na 10 minutowy spacer wkoło bloku :-) Przy okazji do biblioteki. Było super!!! Brzuszek się nie zbuntował i nic nie boli. Tylko zmęczyłam się i spociłam jakbym w maratonie jakimś biegła :-)!! No, może jednak Kropeczka postanowiła posiedzieć u mamy dłużej ;-)
Dobre wieści. Oby tak dalej :-)

Pozdrawiam Was wszystkie a teraz uciekam na meczyk

na 7 ide do szkoly rodzenia, bardzo ciekawa jestem jak bedzie....jak wroce to sie odezwe i opowim:happy:

bede czekac na wiadomosci ;-) ciekawa jestem jak to tu wyglada

Bardzo dziękuję za książeczki. Przejrzałam i są super. Widzę, że miałaś przeze mnie troszkę e-maili do wysyłania:-)

Pozdrawiam Was wszystkie a teraz uciekam na meczyk

Nie ma za co. A co do emaili to i tak mi sie nudzi a wyslanie tego zajmuje pol minutki wiec duzo mnie to nie kosztowalo ;-)

reklama
Do góry