C
Cleo1981
Gość
ja biorę ascofer i femiferaltak, biofer bez recepty kupuję. A ostatnio zauważyłam, że jest w aptece biofer z kwasem foliowym, ale to chyba dla mam które we wczesnej ciąży mają już problemy z hemoglobiną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biorę ascofer i femiferaltak, biofer bez recepty kupuję. A ostatnio zauważyłam, że jest w aptece biofer z kwasem foliowym, ale to chyba dla mam które we wczesnej ciąży mają już problemy z hemoglobiną.
ja biorę ascofer i femiferal
A jak Ci się wchłania, bo mi jak zaczęłam jeść biofer godzinę przed posiłkiem dopiero hemoglobina się podniosła, a wcześniej bez efektów, ale teraz mam z 11 na 12 więc ładnie
Mi to w ogole kazal brac 6 tabletek ascoferu i 1 femiferalu.Ale chyba zdeka oszalał i biorę mniej .Za to jem wiecej produktów bogatych w żelazo.wyniki mam coraz lepsze.
Słyszałam że łykanie tak dużych ilosci zelaza zle wpływa na zęby które mogą nawet wypaść w ciązy!
Jak nie wyleciały to dajeJa jem 2 tabletki dziennie godzinę przd posiłkiem. Słyszałam, ze żelazo uszkadza zęby więc staram się tak łykać, żeby o zęby nie dotykać- ale czy to coś daje to nie wiem.
no tak;-) nie wyleciały.Jak nie wyleciały to daje
zaczelam dzis pakowac torbe do szpitala....kurcze, ale pampersy sa maluskie....az sie rozczulilam jak je wyciagnelam z paczki....