reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Ja po wczorajszym badaniu ledwo siedzialam do wieczora, dzis mam lekkie plamienie(czego wczesniej nigdy nie miałam), więc może cos sie zacznie, mam delikatne pobolewanie, ale mniejsze niz wczoraj po badaniu:tak:

Martynaag
powodzenia u lekarza

izka_sz no nie wiem udana czy nie udana to sie okaże dopiero,mam nadzieję,że cos to jednak pomoże.Doczytałam o tym żelu co mi zaaplikowali i jest to żel zmiękczający szyjke i wywołujący skurcze

lunia83 tez sie uśmialam z tego renni, a co do tych bóli to wiesz może w końcu Twoja kolej.

reklama
Hej Mamuski:-)

Ja tez w dwupaku niestety. Ale cos zaczelo sie dziac :-D dwa dni temu wypadl mi zolty "glut";-) podbrzusze i krocze boli takze lepiej mi sie czeka:-)

mpel Martynaag powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki

Tajchi hehehe fajna zabawna historia:-) swoja droga dobrze ze tej Reni nie bylo:-D bo jeszcze ciekawej by bylo;-)

I juz po wizycie :-)
Dostalam skierowanie do szpitala, mam sie zglosic najpozniej w poniedzialek 17.11. Jak sie cos zacznie dziac to mam nie czekac tylko jechac.
Wody plodowe ok, lozysko 2stopnia.
Pozostalo czekac...

Martynaag no widzisz jak masz dobrze miałysmy ten sam termin a ja jak sama sie nie rozpakuje przed czasem to dopiero 23.11 mam iśc na wywołanie:no:

malinka_ev no dobrze że z tą Renią nie przyszedł do domu:-D:-D:-D

witajcie, ja jeszcze tez w dwupaku ale tez chyba niedlugo wypadne z obiegu na kilka dni ;-)
zaczyna mi odchodzic czop, podbrzusze boli tak ze chce sie wyc (ratuje sie nospą) w lekarza bylam wczoraj- rozwarcie na 2,5cm i szyjka skrocona- wiec mysle ze dzis, moze jutro cos sie zacznie ;-) mam przynajmniej taka nadzieje :-p

Ja również witam w dwupaku.
Mały już się chyba przyzwyczaił do budzenia mamy kopniakami o 3 nad ranem, tak więc obejrzałam sobie film nad ranem i poszłam spać dopiero jak wyprawiłam M do pracy:-) Samopoczucie bez zmian, doszły tylko bóle w pośladku, tak że teraz już podłoga jest poza zasięgiem moich rąk bo nie daję rady się schylić :baffled:
lunia83 ja mam podobnie a potem przechodzi jak ręką odjął, a wolałabym żeby już pobolało raz a dobrze niż tak męczyło jeszcze dwa tygodnie
izka_sz ja też mam wizytę dziś na 14, już się nie mogę doczekać bo poprzednio byłam badana jakoś w połowie października, no i lekarz obiecał że zrobi dziś usg, więc pewnie dowiem się też ile Antoś już waży.
Martynaag Tajchi cierpliwości dziewczyny , nic innego nam nie pozostaje.
Miłego dnia Listopadowe Mamusie :-)

hej Kobietki :) widzę spore poruszenie na forum, wszystkie powoli się przygotowujemy do rozpakowania.... ja już po wizycie dzisiejszej i znów kazała mi ginka jechać do szpitala.... opisałąm wszystko na odpowiednim wątku

witajcie, ja jeszcze tez w dwupaku ale tez chyba niedlugo wypadne z obiegu na kilka dni ;-)
zaczyna mi odchodzic czop, podbrzusze boli tak ze chce sie wyc (ratuje sie nospą) w lekarza bylam wczoraj- rozwarcie na 2,5cm i szyjka skrocona- wiec mysle ze dzis, moze jutro cos sie zacznie ;-) mam przynajmniej taka nadzieje :-p

no dziewczyno, ty to juz rodzisz z logicznego punktu widzenia. Trzymam kciuki:-)

reklama
magdalen B dobrze przyjmie, na pewno tym sie teraz nie martw, mysl o sobie i o odpoczynku a synusiowi wszytsko dasz rade wytłumaczyć, trzymam kciuki:-)
Filwinka nic innego nie pozostaje jak tylko czekać:tak: tylko,że to czekanie to wykańcza człowieka dla mnie to najgorsze chwile no może jeszcze ta zgaga jest gorsza:crazy:

Do góry